به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام والمسلمین جواد فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان اظهار داشت: جوانان باید با بهره گیری از فضائل حضرت علی اکبر(ع) زمینه تکامل خود را فراهم سازند ومسیر کمال و سعادت را برای خود مهیا سازند.
وی افزود: جوانان هر کشور از آن روی که بدنه فعال و پویا و پر انگیزه هر ملت و بهترین منابع انسانی محسوب می شوند باید شناخت روحیات، تمایلات، احساسات، خواسته ها و توانمندی های آنان مورد توجه و اولویت در جامعه قرار گیرد.

امام جمعه شهرستان بیان داشت: امروز مهمترین سرمایه ما جوانان هستند و باید به ارزشهای دینی توجه بیشتری کنند زیرا در سایه احترام به ارزش ها است که می توانند آینده خود را تضمین کنند و اگر به جوانان توجه نشود ممکن است جامعه دچار خسارات زیادی شود.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزارنفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
انتهای پیام/*