پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 215812 ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸

ریاست اداره بهداشت امداد و درمان کل نیروی زمینی ارتش :

ویزیت رایگان به بیماران زلزله زده سرپل ذهاب ادامه دارد

بازی دراز1404:ریاست اداره بهداشت امداد و درمان کل نیروی زمینی ارتش گفت: ویزیت رایگان به بیماران زلزله زده سرپل ذهاب ادامه دارد.

ویزیت رایگان به بیماران زلزله زده سرپل ذهاب ادامه دارد

به گزارش بازی دراز، امیر دکتر شهنام بابلی در گفتگو با خبرنگارما اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش از زمان ابتدایی زلزله در کنار مردم بوده است. اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی ارتش به دستور امیرحیدری در این اقدام شرکت کرده و این کار تداوم داشته تا اینکه این تداوم بصورت بیمارستان صحرایی سرپل ذهاب محقق شد و همچنین در استمرار این کارها ، طرح مردم یاری بوده است که امروز در روستای کوئیک نامدار و کوئیک عظیم در بخش مرکزی شهرستان سرپل ذهاب انجام شد.

وی افزود: به همت ماموستا این دهستان به کلیه بیمارانی که در زلزله 7 و 3 دهم ریشتری سرپل ذهاب دچارضایعه نخایی شدند سرکشی بعمل آمد و تداوم درمان آنها ادامه خواهیم داد و هدف از این همیاری و مردم یاری این است که ارتش و نیروهای زمینی مسلح تمام کارهای لازم وضروری را تا آخر انجام دهد.

وی بیان داشت: هربیماری که قادربه حضور در بیمارستان نباشد با همکاری ماموستا این دهستان و با حضور متخصصین بسیج نیروی زمینی سرکشی دائم شده است وقطعا بسیج، نیروی های مسلح و ارتش در کنار مردم خواهند ماند.

وی خبر داد: ویزیت رایگان به مدت سه روز با تمام امکانات و با توجه به نیازسنجی ها که در منطقه انجام می شود پزشکان متخصص به این بیمارستان صحرایی اعزام می شوند و بیماران را نیز تحت مداوا قرار خواهند داد.

انتهای پیام/*