پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 216808 ۰۵:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹

فرماندار سرپل ذهاب :

بالغ بر 3 هزار خانواده در چادر و کانکس بسر می برند/ بیشترین مشکل حاکم مربوط به خانوار‌های مستاجرین

بازی دراز 1404 :فرماندار سرپل ذهاب گفت: بالغ بر سه هزار خانواده در چادر و کانکس در کمپ ها و نزدیکترین محل زندگی خود اسکان موقت دارند و بیشترین مشکل حاکم مربوط به خانوار‌های مستاجری است.

بالغ بر 3 هزار خانواده در چادر و کانکس بسر می برند/ بیشترین مشکل حاکم مربوط به خانوار‌های مستاجرین

به گزارش بازی دراز، محبت جمالی نیا در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: پس از گذشت 8 ماه از زلزله 7 و سه دهم ریشتری آبان ماه سال گذشته در شهرستان سرپل ذهاب خوشبختانه ساخت و ساز و تعمیرات روند خوبی داشته و با همکاری مردم و مشارکت دستگاه های اجرایی شهرستان معابر اصلی شهر از کانکس و چادر خالی شده است.

وی افزود: با توجه به شدت خسارات وارده در اثر زلزله به واحدهای مسکونی در سطح شهر، کمافی السابق بالغ بر سه هزار خانواده در چادر و کانکس در کمپ ها و نزدیکترین محل زندگی خود اسکان موقت دارند.

وی بیشترین مشکل حاکم مربوط به خانوار‌های مستاجری دانست و گفت: امید است با همکاری و مشارکت خانواده های صاحب واحد مسکونی و درنظر گرفتن شرایط مستاجرین، مبلغ رهن و اجاره واحدهای استیجاری درحد معقول درنظرگیرند و نسبت به ساماندهی وضعیت مستاجرین دست یاری بگشایند.


انتهای پیام/*