پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 218243 ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

رئیس آموزش و پرورش سرپل ذهاب :

2 هزار و 491 دانش آموز کلاس اولی درسرپل ذهاب راهی کلاس های درس شدند

بازی دراز1404: رئیس آموزش و پرورش سرپل ذهاب گفت: درسال تحصیلی جدید همزمان با سراسر کشور 2 هزار و 491 دانش آموز کلاس اولی و پیش دبستانی سرپل ذهابی با برگزاری جشن شکوفه ها راهی کلاس های درس شدند.

2 هزار و 491 دانش آموز کلاس اولی درسرپل ذهاب راهی کلاس های درس شدند

به گزارش بازی دراز، روح اله عباسیان در آیین نمادین زنگ شکوفه ها در مدرسه شهید سلیمانی در شهرستان سرپل ذهاب گفت: درسال تحصیلی جدید همزمان با سراسر کشور 2 هزار و 491 دانش آموز کلاس اولی و پیش دبستانی سرپل ذهابی با برگزاری جشن شکوفه ها راهی کلاس های درس شدند.

وی افزود: 7هزار و 864 دانش آموزمقطع ابتدایی شهری و روستایی سرپل ذهاب در 169مدرسه و 465 کلاس درس به فراگیری علم و دانش می پردازند.

 

روح الله عباسیان افزود: 225 فرهنگی و معلم کار تعلیم و تربیت دانش آموزان مقطع ابتدایی و پیش دبستانی این شهرستان را عهده دار هستند.

 

وی در پایان تاکید کرد: کلاس درس کلیه دانش آموزان شهرستان سرپل ذهاب در زیر سقف مدارس دایر است و هیچ مدرسه کانکسی در سرپل ذهاب وجود نخواهد داشت.

 

وی همچنین ضمن تسلیت ایام محرم الحرام  و گرامیداشت و تبریک آغاز سال تحصیلی به دانش آموزان آن ها را امید و آینده ساز ایران اسلامی دانست و روز نخست مدرسه را یک روز زیبا و به یاد ماندنی در ذهن های همه دانش آموزان عنوان کرد.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از85 هزار تن جمعیت و 48 کیلومتر مرز با عراق دارد.

انتهای پیام/*