پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 218854 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹

به مناسبت هفته وحدت و هفته بسیج صورت گرفت:

دیدارکارکنان سپاه ناحیه سرپل ذهاب با امام جمعه اهل سنت این شهرستان

بازی دراز1404:جانشین فرماندهی سپاه ناحیه سرپل ذهاب وجمعی ازکارکنان سپاه این ناحیه به مناسبت هفته بسیج و هفته وحدت با امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب دیدارکردند.

دیدارکارکنان سپاه ناحیه سرپل ذهاب با امام جمعه اهل سنت این شهرستان

به گزارش بازی دراز، جانشین فرماندهی سپاه ناحیه سرپل ذهاب در این دیداربا بیان اینکه دشمنان نظام به دنبال گرفتن وحدت کلمه در جامعه هستند، افزود: امروز با همین وحدت کلمه که در بین اقشار مختلف به برکت انقلاب اسلامی و برکت وجود ولایت فقیه و مقام معظم رهبری به دست آمده به این حیثیت، آبرو و اقتدار در سطح منطقه و بین الملل رسیده ایم.

امام جمعه اهل سنت سرپل ذهاب ملارشید ثنایی در این دیدار با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج و هفته وحدت اظهار داشت: بسیج سنگربان انقلاب اسلامی و متعلق به همه قشرهای مردم است.

وی با بیان اینکه در این شهرستان برادران شیعه و سنی همه و در کنار هم بسیجی هستند گفت: ما افتخار می‌کنیم که یک بسیجی هستیم و از زحمات سپاه و بسیج در این منطقه قدردانی می‌کنیم.

 

انتهای پیام/3033