سرهنگ منوچهر رضایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با توجه به وقوع سرقتهای متعدد از اماکن دولتی که خسارات زیادی به اموال ادارات و ارگانهای دولتی از سوی فردی به هویت معلوم اهل و ساکن سرپل ذهاب وارد گردیده بود و نظر به بزه های متعدد در سطح منطقه، مأمورین انتظامی وعوامل پاسگاه بشیوه و پاطاق پس از اطلاع از محل اختفاء و شناسایی متهم با شگردهای خاص پلیسی در یک اقدام غافلگیرانه با تعقیب و مراقبت و پوشش اطلاعاتی نامبرده را دستگیر کردند.
وی افزود:نامبرده چندین سال است متواری و تحت تعقیب مقامات قضایی بوده است.
وی بیان کرد: نامبرده پس از بازجویی های فنی وتخصصی به سرقتهای واقع معترف که جهت سیر مراحل قانونی متهم تحویل مقام قضایی گردید.
در پایان سرهنگ منوچهر رضایی اظهار داشت:عوامل انتظامی شهرستان سرپل ذهاب با جدیت و قاطعیت با بزهکاران و بخصوص سارقین برابر مقررات برخورد و در این راستا هیچگونه مسامحی و مماشاتی ندارند.
شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای ۹۰هزارنفرجمعیت و ۴۸کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.