محمدرئوف حیدری فردر گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: امتحانات پایان ترم دانشجویان در دانشگاه پیام نور شهرستان توسط اساتید و بصورت غیرحضوری می باشد و لذا هیچ آزمون و امتحانی به صورت حضوری و متمرکز برگزار نخواهد شد.
وی افزود : برنامه های کلاسی دانشجویان این دانشگاه بر اساس برنامه استانی بوده و به صورت مجازی در سامانه L.M.S تدریس شده است .
رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان تصریح کرد : تمام دانشجویان این دانشگاه از این سامانه استفاده کرده اند و مشکلی برای استفاده دانشجویان وجود نداشته است .
ایشان بااشاره به برنامه حمایتی دانشگاه از دانشجویان بی بضاعت عنوان داشت : دانشگاه در یک برنامه حمایتی به دانشجویانی که کم توان بوده برای تهیه تبلت و گوشی هوشمند جهت استفاده از سامانه تدریس فضای مجازی مبلغ ۲۰۰میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه بانک مهرایران پرداخت کرده است .
محمدرئوف حیدری فردرپایان افزود : در سال تحصیلی جاری هیچگونه کلاس و آزمون حضوری برگزار نشده و حفظ سلامت دانشجویان و اساتید در اولویت بوده است و تمام برنامه ها از طریق فضای مجازی دنبال شده است .