نورالدین فرزادی پور در گفتگو با خبرنگار ما اظهارداشت : از سال ۱۳۷۳ اختلافی مابین اهالی روستای گنجوره و امامیه سفلی بر سر مراتع ارتفاعات نواکوه در بخش قلعه شاهین وجود داشته که پرونده قضایی آن در دیوان عدالت اداری در حال رسیدگی است .
وی افزود : این موضوع اختلاف استمرار داشت تا اینکه صبح امروز جلسه ای با حضور نمایندگان اهالی دو روستا در محل فرمانداری برگزار و مقرر شد که تصمیم در این خصوص را به رای دستکاه قضایی موکول کنند و با خویشتن داری وضعیت موجود را مدیریت کنند که منجر به درگیری و نزاع نگردد ولی متاسفانه بعد از ظهر امروز در ارتفاعات محل اختلاف درگیری بین اهالی دو روستا وقوع پیدا میکند که دونفر مجروح شده و یک نفر از آنها در حین انتقال به بیمارستان جان خودرا از دست داده و موجب تشدید اختلافات می شود .
نماینده عالی دولت در شهرستان تصریح کرد : نیروی انتظامی با هماهنگی دستگاه قضایی بلافاصله اقدامات لازم را بعمل آورده و در کمتر از چهار ساعت عاملی که خانواده مقتول مدعی ضارب بودن این شخص بودند توسط نیروی انتظامی بازداشت شده و تحویل مراجع قضایی شده است لذا دستگیری این فرد به معنای مجرم بودن قطعی این شخص نیست و قطعا در جریان رسیدگی به این پرونده توسط دستگاه قضایی با فرد خاطی به شدت برخورد خواهد شد .
ایشان ضمن دعوت اهالی این دو روستا به خویشتنداری افزود : مردم این دو روستا بخاطر حفظ آرامش و ریشه کنی این اختلاف که سالهاست باعث ناامنی دو روستا شده خویشتنداری کرده و روابط و قومیتهای خود را فدای این مسئله و موضوع نه چندان مهم نکنند .
فرزادی پور بابیان اینکه مردم حکمیت را به قانون بسپارند اذعان داشت : همه مردم حق حیات دارند و هیچکس حق ندارد بخاطر منافع خود و با مداخلات غیر مسئولانه زندگی امن و آرام مردم را فدا کند و لذا اعضای شورای تامین به این موضوع توجه ویژه داشته و در کوتاهترین زمان ممکن به این مسئله رسیدگی کرده و مسببین این حادثه قطعا به شدت محاکمه خواهند شد .
وی خاطرنشان کرد : نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در منطقه اشرافیت کامل اطلاعاتی داشته و قطعا با کسانی که با هرگونه حرکتی که باعث تشدید و تحریک مردم شود به شدت برخورد خواهند کرد.