حجت الاسلام جواد فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار ما ضمن گرامیداشت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی اظهارداشت: ۱۲ فروردین یک عید بزرگ ملی و یکی از ایام الله در تاریخ انقلاب اسلامی است که همواره باید گرامی داشته شود .
وی افزود : مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی در ۱۲ فروردین رشد سیاسی و اجتماعی خود را به منصه ظهور گذاشته و باحضور در پای صندوقهای اخذ رأی ضمن تایید جمهوری اسلامی ، طومار رژیم طاغوتی را برای همیشه در هم پیچیدند .
ایشان بابیان اینکه مردم همواره پای نظام و انقلاب خود ایستاده اند ادامه داد : ملت بزرگ ایران اسلامی در ۱۲ فروردین سال ۱۳۵۸ حکومت جمهوری اسلامی را انتخاب کرده و تا امروز علی رغم تمام کاستی ها و مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستاده اند و لذا این مردم شایسته بهترین خدمات هستند .
امام جمعه شهرستان تصریح کرد: تامین رفاه عمومی خصوصا برای طبقات ضعیف جامعه از اهداف انقلاب و همواره مورد تأکید امام و رهبری بوده است و مسئولین باید برای حل مشکلات جامعه و تامین رفاه عمومی تلاش کنند .