پربازدیدترین ها

کد خبر: 230625 ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸

رئیس اداره محیط زیست شهرستان سرپل ذهاب خبر داد:

رها سازی و بازگرداندن به دامن طبیعت دو فرد کبک وحشی توسط مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل ذهاب

بازی دراز 1404: رئیس اداره محیط زیست شهرستان سرپل ذهاب از رها سازی و بازگرداندن به دامن طبیعت دو فرد کبک وحشی توسط مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل ذهاب خبر داد.

رها سازی و بازگرداندن به دامن طبیعت دو فرد کبک وحشی توسط مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل ذهاب

کیانوش  احسانی پور در گفتگو با خبرنگار ما از رها سازی و بازگرداندن به دامن طبیعت دو کبک وحشی توسط مأمورین یگان حفاظت محیط زیست خبر داد.   

 وی گفت :  کبک‌ها پس از بررسی جسمانی و اطمینان از توانایی پرواز، در زیستگاه‌های امن شهرستان سرپل ذهاب رهاسازی و به دامان طبیعت برگشتند تا لذت حیات را در طبیعت دلنواز بهار دلنشین تجربه کنند . 

   ایشان در پایان مطرح کرد: از مردم فهیم و طبیعت دوست شهرستان تقاضا داریم نسبت به حفظ محیط زیست خود کوشا باشند و هرگونه شکار ، نگهداری و فروش حیوانات و یا شکار را به اداره حفاظت از محیط زیست اطلاع دهند.   

 کبک یکی از پرندگان زیبای خشکی، با اندازه متوسط، طول بدن ۳۲ تا ۳۴ سانتی متر و گستردگی بال‌ها ۴۷ تا ۵۲ سانتی متر است و بیشتر در مناطق کوهستانی یافت می‌شود.    کبک در چرخه حیوانات نقش بسزایی دارد و نر و ماده یک شکل و بدون تغییرات فصلی هستند؛ اما پرنده‌ی نر کمی بزرگ‌تر است، نوار سیاه پهن موربی از جلوی پیشانی تا گوشپر‌ها ادامه دارد.    کبک‌ها گونه‌های مختلفی دارند، این پرندگان دارای پاها، دم و منقار کوتاه هستند و سرکوچک دارند، بیشتر از بذر گیاهان خانواده گندمیان و علف‌های هرز و کمی از حشرات بویژه سن-آفت گندم و جو_ تغذیه می‌کنند.    جوجه آوری آن‌ها از اواخر اسفند تا اواخر خرداد به شکل منزوی در دامنه‌های صخره‌ای با پوشش گیاهی شروع می‌شود.