احد جلیلیان در رابطه با هفته محیط زیست و پناهگاه حیات وحش قراویز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: بر اساس رسالت و وظیفه سازمانی که محیط زیست دارد، در شهرستان سرپل ذهاب که یکی از شهرستان های بسیار خوب ما در بحث گونه های گیاهی و جانوری هست وظیفه داریم در حفظ و حراست در تامین نیرو در تجهیزات و اقداماتی انجام شود.
وی افزود: براساس بازدیدی که ازمنطقه قراویز در سرپلذهاب انجام گرفت این منطقه خوشبختانه در بحث پناهگاه حیات وحش ارتقا پیدا کرده است و این خیلی اهمیت دارد.
جلیلیان گفت:برای سه مناطق حیات وحش ارتقاء پیدا کرده در استان کرمانشاه در برنامه سفر رئیس جمهور محترم به استان کرمانشاه درخواست اعتبار داده شده است.
وی عنوان کرد: در برنامه سفر رئیس جمهور ، برای منطقه پناهگاه حیات وحش قراویز اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان درخواست کردیم ، همچنین سازمان حفاظت محیط زیست قول مساعد در بحث طرح مدیریت مناطق داده که تامین اعتباری گردد.
وی گفت: منطقه ارتقا پیدا کرده ،هنوز طرح مدیریت انجام نشده، نیاز به مطالعات دارد و به لحاظ حفظ و حراست خوبی که توسط محیط بانان عزیز ما در این منطقه انجام شده خوشبختانه جمعیت و حوش ما افزایش پیدا کرده شده و گاها به مزارع خسارت رساندن پیگیری این موضوع هستیم .
جلیلیان، نقش مردم در حفاظت از محیط زیست را مهم برشمرد و گفت: شعار امسال محیط زیست که از ۱۶ خرداد تا ۲۲ خرداد بود بحث محیط زیست، مردم پایه ،هوشمندانه و فناورانه است،پ با این دیدگاه که از فکر و اندیشه مردم استفاده شود.
وی ادامه داد: بر اساس ضوابط بر اساس رسالت کاری که داریم به لحاظ اینکه موفق باشیم در بحث حفظ و حراست از محیط زیست، باید جوامع محلی و بزرگان را ببینیم آموزشهای لازم و دانش افزایی صورت گیرد و از خود مردم کمک بگیریم و راهی جز این نیست باید به سمتی برویم که بحث پیشگیرانه و جلوگیری از تخلفات داشته باشد.