پربازدیدترین ها

کد خبر: 231401 ۰۴:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴

رئیس شبکه بهداشت و درمان سرپلذهاب:

تزریق واکسن کرونا تکمیل کننده روند جلوگیری از این بیماری است/ واکسن سینوفارم و اسپایکوژن و واکسن های دیگر از انواع ایرانی موجود است

بازی دراز 1404:رئیس شبکه بهداشت و درمان سرپلذهاب گفت: تزریق واکسن کرونا تکمیل کننده روند جلوگیری از این بیماری است و در شهرستان واکسن سینوفارم و اسپایکوژن و واکسن های دیگر از انواع ایرانی موجود است.

تزریق واکسن کرونا تکمیل کننده روند جلوگیری از این بیماری است/ واکسن سینوفارم و اسپایکوژن و واکسن های دیگر از انواع ایرانی موجود است

دکتر روشنی نژاد در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در شهرستان سرپلذهاب دوز اول ۷۲۹۱۵، دوز دوم ۶۳۵۹۵، دوز سوم ۳۲۰۴۴ واکسن کرونا تاکنون تزریق شده است.

واکسن سینوفارم و اسپایکوژن و واکسن های دیگر از انواع ایرانی موجود است ،و در مراکز تزریق واکسن در کلیه مراکز در شهر و روستا ( خانه بهداشت ، پایگاه ، مرکز و بیمارستان) انجام میگیرد.

وی افزود:کل جمعیت هدف تاکنون ۸۱هزار و ۱۵۸ نفر بوده که در سنین مختلف تاکنون ۱۶۸هزار و ۵۵۴ دوز واکسن تزریق کردند.

روشنی نژاد گفت: کلیه افرادی که سن آنها ۱۸ و بالاتر است و ۶ ماه از تزریق واکسن گذشته، علائم بیماری سرماخوردگی،بیماری کروناندارند، واکسیناتور منع تزریق تشخیص ندهد میتوانند یک دوز از هر نوع واکسن را که بخواهند بگیرند.