پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 243923 ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۶

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه:

فعالیت‌های فرهنگی در مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه تقویت می‌شود

بازی دراز 1404:مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: تقویت فعالیت‌های فرهنگی، هنری و کتاب‌محور به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار استان، از اولویت‌های اصلی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه است.

فعالیت‌های فرهنگی در مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه تقویت می‌شود

منیژه سادات حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از برگزاری جشنواره سرود ویژه مراکز کانون و گروه‌های آزاد خبر داد و اظهار داشت: تقویت فعالیت‌های فرهنگی، هنری و کتاب‌محور به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، از اولویت‌های اصلی این مجموعه است.

وی با اشاره به رسالت فرهنگی، هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، افزود: کانون در خدمت کودکان و نوجوانان استان پهناور کرمانشاه است و تلاش می‌کند با اجرای برنامه‌های متنوع، زمینه رشد فکری و فرهنگی این قشر را فراهم کند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: پس از برگزاری جشنواره قصه‌گویی که جشنواره‌ای فاخر با هدف ترویج فرهنگ قصه و قصه‌گویی بود، جشنواره سرود را در برنامه‌های پیش‌ رو داریم.

وی خاطرنشان کرد: سرود از جمله برنامه‌های مشارکتی و گروهی است که آثار مطلوب و مؤثری بر نوجوانان دارد و هم‌اکنون ثبت آثار مراکز کانون و گروه‌های آزاد در سامانه مربوطه در حال انجام است.

حسینی بیان کرد: در صورت فراهم بودن شرایط و طبق شیوه‌نامه، تلاش می‌کنیم جشنواره سرود را در دهه فجر اجرایی کنیم و پیش‌بینی می‌شود حدود ۲۰ تا ۳۰ اثر به مرحله اختتامیه راه پیدا کرده و با یکدیگر رقابت کنند.

تمرکز ویژه بر برنامه‌های کتاب‌محور

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با تأکید بر اهمیت کتاب‌خوانی گفت: یکی از اصلی‌ترین وظایف کانون، توجه به برنامه‌های کتاب‌محور است.

وی افزود: در این طرح، کودکان پایه‌های اول، دوم و چهارم به‌صورت فرآیندی و در جلسات متوالی تحت آموزش روخوانی کتاب قرار می‌گیرند و این برنامه نقش مؤثری در ارتقای سواد خواندن، فهم مطالعاتی و انس بیشتر کودکان با کتاب و حتی برنامه‌های درسی دارد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با اشاره به دیگر برنامه‌های فرهنگی گفت: در حوزه جشنواره‌هایی مانند جشنواره فیلم نیز برنامه‌هایی در دستور کار داریم.

وی افزود: یکی از طرح‌های مهم امسال، برنامه امانت و مطالعه کتاب بود که نتایج آن در هفته کتاب و کتاب‌خوانی با برپایی نمایشگاه کتابخانه متری و ارائه دستاوردهای سیر مطالعاتی کودکان و نوجوانان به نمایش گذاشته شد.

حسینی بیان کرد: بیش از ۳۰۰ هزار جلد کتاب تخصصی کودک و نوجوان در مراکز کانون پرورش فکری استان وجود دارد و ۴۴ هزار عضو کودک و نوجوان از خدمات این مراکز بهره‌مند هستند.

وی افزود: اغلب مراکز کانون در مناطق کم‌برخوردار واقع شده‌اند و خوشبختانه کودکان این مناطق از علاقه‌مندان جدی کتاب و مطالعه هستند، به‌گونه‌ای که برترین‌های کتاب‌خوانی امسال نیز از همین مناطق معرفی شدند که این موضوع مایه افتخار مجموعه کانون است.