به گزارش مرصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران، تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه افزود: این مسئله به ذائقه انسان بر می گردد.افزایش وزن و چاقی ضرورتاً به دلیل افزودن یک گروه مواد غذایی مانند چربی، شیرینی و نان و غیره ممکن است رخ ندهد.
وی خاطرنشان کرد: کودکانی که از سن کم با ذائقه شیرین و چرب ذائقه شان شکل می گیرد مادر خواسته یا ناخواسته به عنوان پاداش برای ساکت ماندن کودک تنقلات شیرین در آن قرار می دهد و این امر امکان افزایش وزن را زیاد می کند.
نیستانی با اشاره به اینکه چاقی با ذائقه افراد هم مرتبط است، تصریح کرد: در زمان تغذیه از ۶ ماهگی به بعد مواد غذایی وارد رژیم غذایی کودک میشود که نباید مادر با ذائقه خود قیاس کند.
با بالا بودن محتوای غذا با سدیم و نمک که در بزرگسالی غذا های پر نمک طلب می کند و این در افزایش وزن و به مراتب بر پر فشاری خون تأثیر بسزایی دارد.
نیستانی گفت: مادران برای طعم پیدا کردن غذا به آن روغن بیشتری اضافه می کنند که چربیها در مقایسه با قند ها کالری بیشتری نصیب بدن می کنند.