پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 82157 ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۶

خریدار اموال سرقتی دستگیر شد

رییس پلیس قصرشیرین از دستگیری فردی که مبادرت به خرید اموال مسروقه و سرقتی می کرد، خبر داد و گفت: این فرد پس از شناسایی در یک عملیاتی ضربتی دستگیر شد.

 خریدار اموال سرقتی دستگیر شد به گزارش الوند خبر به نقل از ایرنا؛ سرهنگ حسین براری افزود: در پی گزارش مردمی مبنی بر فعالیت یک خریدار اموال سرقتی (مالخر)در یکی از محلات شهر، پلیس وارد عمل شد و پس از تایید خبر با هماهنگی با مرجع قضایی وی را دستگیر و از بازرسی منزلش، مقادیر زیادی اقلام مسروقه نیز کشف و ضبط شد.
وی تاکید کرد: اقلام مسروقه کشف شده از منزل این خریدار اموال سرقتی، بیش از 800 قلم انواع لوازم و قطعات خودروهای سنگین بود که بدست ماموران انتظامی افتاد.
سرهنگ براری اظهار کرد: با هماهنگی دستگاه قضایی تحقیقات لازم از این فرد بعمل آمد و باند سارقانی که اقلام مورد نظر را سرقت کرده بودند نیز شناسایی شده و در یک عملیات منسجم پلیسی در کمترین زمان یکی از این سارقان نیز دستگیر شد.
وی با بیان اینکه افراد دستگیر به انجام بزه انتصابی با همدستان خود اعتراف کردند، گفت: ماموران انتظامی تلاش برای دستگیری دو نفر از اعضای این باند سرقت که در خارج شهرستان قصرشیرین هستند را شروع کرده است.
فرمانده انتظامی قصرشیرین از شهروندان خواست ضمن همکاری با پلیس در راستای برقراری امنیت و آرامش در شهرستان، هر گونه موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن های 110 و 197 بصورت شبانه روزی به پلیس اطلاع دهند.