به همت اداره تبليغات اسلامي اولين گفتمان همايشي سال1392سرپلذهاب با موضوع ياس نبوي و با محوريت ابعاد شخصيتي بانوي گرامي اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه پيام نور سرپلذهاب برگزارشد.
حجتالاسلام محمدمهدي مرادي رئيس اداره تبليغات اسلامي سرپلذهاب به عنوان استاد اين گفتمان ضمن تسليت به مناسبت فرارسيدن ايام فاطميه در جمع دانشجويان دانشگاه پيامنور اين شهرستان گفت:شخصيت بي بديل حضرت زهرا(س)از بدو تولد ايشان تا بحال شخصيتي بينظير و تکرار نشدني بوده و همواره ايشان براي زنان اهل ايمان بهترين الگو بوده و هست.
وي تصريح کرد:ساده زيستي و دفاع از اميرالمؤمنين علي (ع) که دفاع از ولايت است از ويژگيهايي بود که نام ايشان را در طول تاريخ زنده نگه داشته است.
مرادي در ادامه بيان داشت:دختران و زنان ما بايد در مسير زندگي خود از رفتار و اعمال حضرت زهرا(ع) الگوبرداري کنند تا در زندگي آيندهشان تزلزلي ايجاد نشود.
درپايان به بهترين سوال مطرح شده دانشجويان از سوي روابطعمومي اداره تبليغات اسلامي سرپلذهاب هدايايي اهداءشد.