سرویس: تازه های خبر
کد خبر: 14684 ۰۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۳۱
تلاش برای فراهم ساختن زمینه تحول بنیادین در آموزش و پرورش ضروری است
سرپرست فرمانداری سنقر وکلیایی گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری باید به سهم خود در خصوص فراهم ساختن زمینه تحول بنیادین و ارتقای کیفیت نظام آموزش و پرورش تلاش کنیم.
ˈمنوچهر پروینیˈ در دومین جلسه هم اندیشی فرهنگیان این شهرستان افزود: متناسب سازی ساختار نظام آموزشی با مراحل رشد دانش آموزان از دیگر اهدافی است که در این اتاق فکر به آن پرداخته می شود.
وی تاکید کرد: مسوولان آموزش و پرورش با هم اندیشی نسبت به افزایش کارایی و اثر بخشی در آموزش و پرورش مبتنی بر آموزه های دینی و معارف اسلامی باید تلاش کنند.
پروینی با اشاره به برنامه های گسترده شوم دشمن علیه جوانان ایران اسلامی اظهار کرد: باید در بیشتر اوقات از ساعات اداری نسبت به ارتقای کمی و کیفی ظرفیت های علمی و تربیتی دانش آموزان تلاش کنیم.
رییس آموزش و پرورش سنقرو کلیایی نیز در این جلسه گفت: معلمان در خصوص آگاه سازی دانش آموزان در زمینه انتخاب رشته های تحصیلی بر اساس توانمندی و استعدادهای آنها نقش مهمی دارند.
ˈالله رضا اعظمیˈ از تاسیس هنرستان نمونه دولتی برای جذب دانش آموزان مستعد و بهره گیری از بهترین فضاها، تجهیزات و مربیان در این واحد آموزشی برای پرورش و شکوفایی استعدادها خبر داد.