بازی دراز 1404/هرساله مردمان زیادی ازجای جای دنیا خود را پای پیاده به حرم امام حسین (ع) می رسانند تا اندکی ازارادت خود نسبت به این بزرگوارابراز کنند .
عاشقان دلسوخته ای که هریک با دلی آکنده از عشق و ارادت به سرور وسالار شهیدان ودعایی که ذکر لبشان است : "اللهم عجل لولیک الفرج "
این بار نیز کاروانی دیگر درمسیر حرم امام حسین(ع) در راه است .
"مسئول کاروان" درمصاحبه با خبرنگارما گفت: زندهترین و مؤثرترین راه برای شناخت و ایجاد ارتباط قلبی و فکری با ائمه اطهار(ع) زیارت استبر همین اساس کاروان امام علی (ع) تبریز20 سال است که مسیرخود را از تبریز به سمت حرم مطهرامام خمینی (ره) پیاده طی می کند و5 سالی است که طرح حرم تا حرم را اجرا کرده است.
"تیزچنگ" افزود:این کاروان دراین 5 سال روزعاشورا حرکت خود را ازحرم مطهرامام خمینی (ره) به سمت حرم امام حسین (ع) آغازمی کند وتعداد اعضای کاروان 50 نفرهستند که از جوانان 18 ساله تا پیران جوان دل 75 ساله می باشند و تاکنون حدود 760 کیلومتراز تبریز تا سرپلذهاب را پیاده طی کرده اند.
شفیع زاده در مصاحبه با خبرنگارما هدف خود را احیای امربه معروف ونهی ازمنکر، و ادامه دادن راه امام حسین و نشان دادن اینکه "کل یوم عاشورا و کل الارض کربلا" عنوان کرد.
انتهای پیام