پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 151477 ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶

مسابقه آشپزی سنتی در شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید

مسابقه آشپزی سنتی  در شهرستان سرپل ذهاب  برگزار گردید
بازی دراز 1404/یک دوره مسابقه آشپزی با هدف معرفی غذاهای سنتی  در شهرستان سرپل ذهاب  برگزار گردید . مسئول مرکز آموزش اداره فنی و حرفه ای شهرستان سرپل ذهاب در حاشیه این مراسم در مصاحبه با خبرنگار ما گفت:  این مسابقه با هدف معرفی و آشنایی بیشتر با غذاهای سنتی برگزار شد که اشتیاق نوجوانان و جوانان را نسبت به غذاهای سنتی بیشتر می کند. وی افزود: با توجه به آنکه غذاهای امروزی فست فودی شده و از ارزش غذایی کمتری برخوردارند ترویج طبخ غذاهای سنتی بیشتر از گذشته نیاز جامعه است. وی خاطر نشان کرد: استفاده از غذاهایی که کالری و انرژی لازم را منتقل می کند و انسان را در مقابل بیماری مقاوم تر می سازد از لازمه های مهم زندگی است. شامحمدی در ادامه افزود: سبک غذای سنتی نشان دهنده قدمت و سنت آن جامعه است و زنده نگاه داشتن فرهنگ های سنتی نه تنها آیندگان را با گذشتگان آشنا می سازد بلکه در انتقال آن به آیندگان موثر است. وی اذعان داشت: این مسابقه 30 نفر شرکت کننده داشت که به 5 نفر از برترین طباخان غذای سنتی و بومی به انتخاب هیئت داوران جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید. IMG_2080 IMG_2082 IMG_2083 IMG_2085 IMG_2086 IMG_2087 IMG_2089 IMG_2091 IMG_2092 IMG_2093 IMG_2094 IMG_2115 IMG_2116 IMG_2117 IMG_2118 IMG_2119 IMG_2143 IMG_2146 IMG_2151 IMG_2152 IMG_2155   انتهای پیام