بازی دراز 1404/یک دوره مسابقه آشپزی با هدف معرفی غذاهای سنتی در شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید .
مسئول مرکز آموزش اداره فنی و حرفه ای شهرستان سرپل ذهاب در حاشیه این مراسم در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: این مسابقه با هدف معرفی و آشنایی بیشتر با غذاهای سنتی برگزار شد که اشتیاق نوجوانان و جوانان را نسبت به غذاهای سنتی بیشتر می کند.
وی افزود: با توجه به آنکه غذاهای امروزی فست فودی شده و از ارزش غذایی کمتری برخوردارند ترویج طبخ غذاهای سنتی بیشتر از گذشته نیاز جامعه است.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از غذاهایی که کالری و انرژی لازم را منتقل می کند و انسان را در مقابل بیماری مقاوم تر می سازد از لازمه های مهم زندگی است.
شامحمدی در ادامه افزود: سبک غذای سنتی نشان دهنده قدمت و سنت آن جامعه است و زنده نگاه داشتن فرهنگ های سنتی نه تنها آیندگان را با گذشتگان آشنا می سازد بلکه در انتقال آن به آیندگان موثر است.
وی اذعان داشت: این مسابقه 30 نفر شرکت کننده داشت که به 5 نفر از برترین طباخان غذای سنتی و بومی به انتخاب هیئت داوران جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.
انتهای پیام