دراین مراسم که مسولان شهرستان حضور داشتند جهانبخش حیدری با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر گفت : انقلاب اسلامی یک تحول بزرگ درجهان ایجاد کرد که آثارخیروبرکت آن همچنان جاری می باشد.
فرماندارشهرستان بابیان اینکه انقلاب توسط مردم به بار نشست افزود : مسولان وظیفه دارند برای خدمت به این مردم نهایت تلاش خودرا به کارگیرند.
وی درخصوص طرحهای افتتاح شده گفت :واحد آموزشی شهید هاشمی نژاد روستای عثمان با اعتباری بالغ بر 2میلیارد ریال ومسجدامام حسین (ع) روستای قلعه گلینه نیز با اعتبار 876میلیون ریال دردومین روز از ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد.
حیدری خاطر نشان کرد: این واحد آموزشی که جزء طرحهای بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) است 2 کلاسه بوده ودرزمینی به مساحت 330متر ساخته شده که 119متر زیربنای آن می باشد.
ایشان درخصوص مسجد امام حسین (ع) نیز اضافه کرد: این مسجد درزمینی به مساحت 265 متربناشده است وامیدواریم به عنوان یک پایگاه امن الهی جهت ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی مورداستفاده قرارگیرد.