حیدری با توجه به تأثیرات مخرب آتش سوزی درمراتع افزود: کلیه ادارات و ارگانهای سطح شهرستان باید نهایت همکاری وهماهنگی را با اداره منابع طبیعی وآبخیزداری در راستای استفاده بهینه از امکانات موجود درزمینه پیشگیری واطفاء حریق های احتمالی را داشته باشند.
وی همچنین دهیاران وشوراها را بازوان اصلی منابع طبیعی دراطفا حریق اراضی و مراتع دانست واظهارکرد: فرهنگ سازی و آموزش مردم در راستای رعایت نكات ایمنی را ازدلایل كاهش آتش سوزی در عرصه های منابع طبیعی سرپلذهاب دانست .
فرماندار شهرستان سرپلذهاب خاطرنشان کرد: درسال گذشته 41 پرونده در زمینه تخلفات صورت پذیرفته تشکیل و به دادگستری تحویل داده شده است که درمجموع شامل 230 میلیارد ریال جریمه نقدی وهمچنین 16 هکتار از اراضی نیز از متخلفین خلع ید شده اند.
حیدری در پایان یاد آورشد در سالجاری 200 هکتار ازمنابع طبیعی سرپلذهاب به کاشت درختان مثمر و جنگلی اختصاص داده شده است.
در این جلسه، پس از بحث و بررسی پیرامون راهکارهای مناسب جهت اقدامات پیشگیرانه از حریق در جنگلها و مراتع و تأکید بر تعامل بین دستگاهی و تامین اعتبارات مورد نیاز جهت تأمین تجهیزات و ادوات لازم ،بر اطلاع رسانی و فرهنگسازی و برگزاری کلاسهای آموزشی جهت روستائیان و کلاسهای ترویجی درسطح مدارس و نیز شناسایی افراد علاقمند به حفاظت و صیانت ازمنابع طبیعی نیز تاکید شد.
لازم به ذکراست که شماره تماس 1504 امدادجنگل و مرتع درتمامی ساعات شبانه روز آماده دریافت اخباروگزارشات مردمی است.
شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 88 هزارهکتار منابع ملی ، 32 هزار هکتار جنگل و 56 هزارهکتار مرتع می باشد.
انتهای پیام / ق