پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 184677 ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۹

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سرپلذهاب خبر داد:

برگزاری کلاس آموزشی مشاوره برای خانواده های معظم شهدا، ایثارگر و جانباز شهرستان

بازی دراز 1404 :رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سرپلذهاب از برگزاری کلاس مشاوربرای خانواده های شاهد و ایثارگر خبر داد.

 برگزاری کلاس آموزشی مشاوره برای خانواده های معظم شهدا، ایثارگر و جانباز شهرستان

به گزارش بازی دراز، سلمان حسن پور  اظهار داشت: یک دوره کلاس آموزشی مهارت های اساسی زندگی ویژه همسران و خانواده های شاهد برگزار شد که در این دوره آموزشی با حضور 54 نفر از همسران و خانواده های تحت پوشش در محل سرآب گرم برگزار و خدمات مشاوره به صورت فردی و گروهی ارایه گردید.

وی  اذعان داشت: در کلاس های گروهی وحید  اسماعیلی کارشناس ارشد رواشناسی   مطالبی را پیرامون مهارت های زندگی، مهارت برقراری ارتباط، مهارت جرأت مندی، حریم شخصی، ویژگی افراد پرخاشگر، افراد جرأت مند، افراد سلطه گر و همچنین اصول حاکم بر ارتباط به عنوان مدرس تدریس و به گفتگو جمعی در این مباحث پرداخت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ضمن برگزاری کلاس مشاوره در پایان سوالاتی در خصوص مطالب عنوان شده در کلاس مطرح شد و به افرادی که پاسخ صحیح دادند جوایزی اهدا گردید.