پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 195291 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰

طرح امنیت اخلاقی ودیدگاه مردم سرپل زهاب ؛

از برخورد با بد حجابها تا جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای نوامیس مردم / آیا اجرای طرح امنیت اخلاقی درجامعه موفق خواهدبود؟

بازی دراز 1404 : طرح امنیت اخلاقی یکی از طرحهایی است که در جهت تأمین امنیت و حفظ و حراست از ارزشهای دینی جامعه اجرایی می شود و در واقع در راستای فریضه امر به معروف و نهی از منکر گام بر می دارد وبایددید که این طرح درجامعه موفق خواهدبود.

از برخورد با بد حجابها تا جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای نوامیس مردم / آیا اجرای طرح امنیت اخلاقی درجامعه موفق خواهدبود؟

به گزارش بازی دراز، طرح امنیت اخلاقی یکی از طرحهایی است که در جهت تأمین امنیت و حفظ و حراست از ارزشهای دینی جامعه اجرایی می شود و در واقع در راستای فریضه امر به معروف و نهی از منکر گام بر می دارد.

 

با توجه به هجمه های دشمنان در جامعه و تغییر در نوع پوشش جوانان و نشانه رفتن ارزشهای دینی توسط غربیها برآن شدیم تا نظر مردم را از اجرایی طرح امنیت اخلاقی جویا شویم :

 

عزیزی در گفتگو با خبرنگار ما از اجرایی طرح امنیت اخلاقی ابراز خرسندی کرد و گفت: آنچه که مسلم است ، این است که ما در یک جامعه دینی زندگی می کنیم و رعایت نمودن مسائل دینی و ارزشهای اسلامی در جامعه بسیار حائز اهمیت است.

 

کریمی نیز اذعان کرد: متأسفانه تبلیغاتی که در ماهواره ها و شبکه های اجتماعی صورت می پذیرد سبب شده است تا مردم جامعه به سمت و سوی فرهنگ غرب کشیده شوند که این مهم چیزی جز هرج و مرج نخواهد بود.

 

ویسی یک جوان 21 ساله است ، اظهار داشت: ما جوانان دوست داریم آزادانه لباس بپوشیم و این حق ماست که نوع پوشش خود را انتخاب نماییم.

 

امیری که مادر دو نوجوان می باشد با گلایه از نوع پوشش برخی بانوان گفت: متأسفانه بانوان ما و مادران ما جایگاه خود را فراموش کرده اند و الگوهای اصلی حضور در جامعه را برای فرزندان خود تشریح نمی کنند.

 

وی افزود : من به عنوان یک زن ، از حضور بانوان بدحجاب در جامعه به شدت شرمگین می شوم و امیدوارم که دستگاههای اجرایی سریعتر فکر به حال این وضع جامعه داشته باشند.

به همین منظور به سراغ فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپل زهاب رفتیم تا از اجرای طرح امنیت اخلاقی در این شهرستان آگاهی یابیم:

 

سرهنگ علی کریمی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: امنیت اخلاقی سرمایه و مزیت بزرگ جامعه اسلامی به شمار می رود لذا نهادهای متولی امنیت و نظم اجتماعی می بایست اجازه سهل انگاری و سهل اندیشی را در این عرصه به هنجارشکنان یا اشرار و نفوذی‌های دشمن ندهند و راه را برآنان ببندند.

 

وی با اشاره به رسالت خطیر نیروی انتظامی در اجرای طرح امنیت اخلاقی اظهار داشت: باید با هوشمندی بسترهای موفقیت طرح امنیت اخلاقی جامعه فراهم شود لذا نباید چند وجهی بودن این طرح ، سبب فراموشی آن گردد.

 

کریمی درادامه اذعان کرد: تبیین و آگاهی بخشی ابعاد و زوایای مختلف این طرح در جامعه توسط رسانه‌های جمعی امری ضروری است تا ضمن اهتمام جدی و هوشمندانه در قبال آن با حمایت ملی، بسترهای موفقیت طرح ا نیز تنظیم و فراهم شود.

 

وی با اشاره به فریضه امربه معروف و نهی از منکر افزود: چنانچه در جامعه واجب قرآنی امر به معروف و نهی از منکر ، اجرایی شود ، جامعه مصونیت پیدا خواهد کرد و در برابر زمینه های ناهنجاری و نیز هنجارشکنان مقاوم خواهد شد.

 

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپل زهاب امنیت اخلاقی و امنیت روانی را از حقوق اساسی و مسلم مردم برشمرد و تصریح کرد: ملتی که در آرامش و امنیت روانی زندگی کند می تواند مسیر پیشرفت و تعالی را با سرعت بپیماید و طرح امنیت اخلاقی با ابعاد چندگانه خود در پی تأمین چنین شرایطی برای جامعه به ویژه نسل جوان آینده ساز کشور است.

 

طرح امنیت اخلاقی هنجارشکنان را نگران و اشخاص و جریان های غرب گرا و مروجان بی بند و باری در جامعه را منفعل ساخته است به گونه ای که به اظهار نظرهای متناقض و در تضاد با قانون و احکام اسلام پرداخته اند.

 

وی در پایان گفت: شهروندان عزیز در صورت هرگونه ابهام و شکایت، مراتب را به پلیس 197 و یا 110 اطلاع دهند و مطمئن باشند در کمترین زمان ممکن به آن رسیدگی خواهد شد.

 

حال با توجه به اینکه درهر جامعه ای امنیت و آرامش اولین و بالاترین فاکتور ثبات آن جامعه به شمار می رود باید با بکار گیری ارزشهای دینی و پایه گذاری آن برای نوجوانان و جوانان مانع از نفوذ افکار غربیها به جامعه اسلامی شده و در این راستا همه ارگانهای مربوطه می بایست به همکاری و تعامل پرداخته تا با اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر دست دشمنان فرهنگی را کوتاه نماییم.

 

شهرستان سرپل زهاب درغرب استان کرمانشاه دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است.

 

انتهای پیام / ق