پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 196928 ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۲

توصیه های پزشکی ماه مبارک رمضان؛

ازلزوم استفاده ازمیوه وسبزیجات تازه تا خودداری از مصرف شیرینی های فاقدمواد مغذی/ تغییرالگوی غذایی در ماه مبارک رمضان بسیاری ازبیماریهای گوارشی رابهبود می بخشد

بازی دراز1404: تغییر الگوی غذایی ماه مبارک رمضان با مصرف انواع میوه وسبزیجات تازه وخودداری ازمصرف شیرینی های فاقد موادمغذی دربهبود بسیاری ازبیماریهای گوارشی انسان موثراست.

ازلزوم استفاده ازمیوه وسبزیجات تازه تا خودداری از مصرف شیرینی های فاقدمواد مغذی/ تغییرالگوی غذایی در ماه مبارک رمضان بسیاری ازبیماریهای گوارشی رابهبود می بخشد

به گزارش بازی دراز، دکتر سید جواد فاطمی راد درگفتگو با خبرنگار ما ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در ماه رمضان بحث تغذیه یکی از مواردی است که بر سلامتی افراد تاثیر بسزایی دارد ، و یک برنامه غذایی مناسب می تواند تعادل را در فرد روزه دار حفظ کند.

فاطمی راد افزود: در ماه مبارک رمضان به دلیل تغییر الگوی مصرف مواد غذایی،تغییر درالگوی خواب تغییراتی در سیستم کل بدن صورت می گیرد که البته سیستم گوارش بیشترین تأثیر را از این تغییرات می گیرد.

وی در ادامه اظهار داشت: در ماه مبارك رمضان برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل ۶گروه اصلي غذايي (نان و غلات، ميوه‌ها و سبزي‌ها، گوشت و تخم مرغ، شير و لبنيات و گروه حبوبات) می تواند انرژی فرد روزه دار را تامین کند.

ایشان تاکید کرد: تغییرالگوی مصرف در ماه مبارک رمضان در بهبود بیماریهای مختلف موثر بوده و عادات غلط غذایی و افزایش وزن را نیز در فرد اصلاح می کند.

این پزشک شهرستان به افراد روزه دار توصیه کرد: به جاي مصرف انواع شيريني‌ها مثل زولبيا و باميه كه فقط حاوي انرژي و فاقد مواد مغذي (ويتامين ها و املاح) هستند، از مواد غذايي طبيعي شيرين مثل خرما، كشمش و انواع ميوه استفاده شود.

همچنین وی به روزه داران استفاده ازمواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن، مصرف شیر گرم و فرنی و یــا شیر برنج را توصیه کرد و گفت: استفاده از این مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح بدن فرد روزه دار می شود.

انتهای پیام/ب