پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 197029 ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳

فرماندار شهرستان سرپل زهاب:

تعامل مردم با مسئولین از مولفه های مهم پیشرفت درجوامع است / لزوم توجه ویژه به صنعت کشاورزی و بازارچه مرزی تیله کوه بعنوان دو ظرفیت ارزشمند اقتصادی شهرستان

بازی دراز1404: فرماندار شهرستان سرپل زهاب با بیان اینکه صنعت کشاورزی و بازارچه مرزی تیله کوه ، دو ظرفیت ارزشمند در سطح شهرستان می باشد، گفت: تعامل وارتباط بین مردم ومسئولین از مولفه های مهم پیشرفت درجوامع مختلف می باشد.

تعامل مردم با مسئولین از مولفه های مهم پیشرفت درجوامع است / لزوم توجه ویژه به صنعت کشاورزی و بازارچه مرزی تیله کوه بعنوان دو ظرفیت ارزشمند اقتصادی شهرستان

به گزارش بازی دراز، جهانبخش حیدری درمسجد قادرالحسینی با بیان اینکه همکاری و تعامل میان مردم و دستگاههای دولتی عامل پیشرفت هر جامعه است ، اظهارداشت: اصلیترین مؤلفه ای که می تواند در پیشرفت و توسعه جامعه نقش ایفا کند، حضور افراد نخبه و اندیشمند خواهد بود.

 

وی اذعان کرد: به لحاظ جمعیت جوان کشور ، محدودیت منابع و نبودن بسترهای مناسب جهت اشتغال همواره با هجمه ای بیکاری مواجه هستیم لذا باید دولتها ، برنامه هایی را تدوین و براساس ظرفیتها ، راهکارهایی را اتخاذ نمایند.

 

حیدری با اشاره به دو ظرفیت ارزشمند در سطح شهرستان سرپل زهاب ، گفت: در شهرستان سرپل زهاب دو ظرفیت ارزشمند وجود دارد که می توان براساس آن  برای اشتغال ، تولید و رسیدن به اقتصاد پویا و فعال برنامه ریزی کرد.

وی یکی از این ظرفیتها را امر کشاورزی خواند و تصریح کرد: اولین ظرفیت در پیشرفت و توسعه منطقه کشاورزی است که در این راستا 44 هزارهکتار زمین کشاورزی در سطح شهرستان وجود دارد.

 

حیدری با اشاره به وجود منابع آبی مستعد اعم از منابع آبی رو زمینی و زیر زمینی افزود: اجرای پروژه سامانه گرمسیری می تواند یک تحول بسیارعظیم را در حوزه کشاورزی به وجود آورد لذا با اجرای سد هواسان در منطقه جگیران ، قریب به 20 هزارهکتار از زمینهای دشت زهاب ، پشت تنگ زهاب ، سرقلعه و جگیران را سیراب خواهد کرد بنابراین چنانچه آبیاری محصولات کشاورزی مبتنی برعلم صورت گیرد می توان حداکثر برداشت و تولید را ازاین طریق به دست آورد.   

 

فرماندار شهرستان سرپل زهاب خاطرنشان شد: دومین ظرفیت موجود جهت رونق و توسعه اقتصاد دراین شهرستان ، بازارچه مرزی تیله کوه می باشد که متأسفانه به دلیل عدم تعامل و همکاری شهروندان سرپل زهابی در اختیار بازرگانان سایر شهرستانهای همجوار قرار گرفته است.

حیدری با تأکید بر لزوم همکاری و پای کار آمدن مردم شهرستان سرپل زهاب به عنوان بازرگان و فروش کالاهای وارداتی از مرزی تیله کوه در بازار این شهرستان ، افزود: با آغاز فعالیت تجاری در مرز تیله کوه به معیشت مرزنشینان کمک بسیاری خواهد شد ، چنانچه که تاکنون برای 8 هزار خانوار مرزنشینی دارای کارت الکترونیکی مرزنشینان مبلغ 1 میلیون و 500 هزار ریال واریز شده است.

 

وی درادامه با توجه به استعداد اقتصادی شهرستان سرپل زهاب و واقع شدن در مسیر بزرگراه کربلا افزود: متأسفانه بیش از 85 درصد از کالاهای وارداتی از مرز تیله کوه از شهر خارج می شود و این عامل ضربه بسیار مهلکی بر پیکراقتصاد شهرستان می باشد چرا که راه اندازی این بازارچه تنها به منظور رونق بخشیدن به بازار شهرستان همچون شهرستانهای بانه و مریوان بوده است نه اینکه افراد فعال در بازارچه فرصت تجارت را به تجار سایر شهرستانهای همجوار دهند.

حیدری با اشاره به تملک 50 هکتار از اراضی منطقه تیله کوه خاطر نشان شد: تاکنون 50 هزار هکتار از اراضی منطقه تیله کوه به تملک دولت درآمده که در این راستا بخشی از آن دراختیار پیمانکار قرار گرفته است تا با احداث زیرساختهای آن ، بسترهای مناسب جهت فعالیتهای تجاری بازارچه مرزی مهیا گردد که تا سقف 250 هزار هکتار قابل ارتقاء و توسعه خواهد بود و چنانچه فعالیت صحیح اقتصادی در این مرز صورت پذیرد قطعا درآینده نزدیک به یکی از بازارهای رسمی تبدیل خواهد شد.

 

وی درپایان اذعان کرد: چنانچه همه مردم شهرستان سرپل زهاب دست به دست هم دهند و برای توسعه اقتصادی در بازار شهرستان گام بردارند ، دست دلالان از بازارچه مرزی تیله کوه کوتاه خواهد شد و بازار شهرستان نیز همچون بازارهای بانه و مریوان به رونق چشمگیری دست خواهد یافت.

 

شهرستان سرپل زهاب درغرب استان کرمانشاه  دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.

 

انتهای پیام / ق