پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 199410 ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۳

جای خالی صنعت گردشگری در شهرستانی به قدمت تاریخ یک کشور ؛

ساماندهی جاذبه های هشتمین شهر تاریخی دنیا همچنان چشم به راه همت مسئولین است / از عدم وجودزیرساختهای مناسب تا کمبود برنامه های تبلیغاتی برای معرفی آثارتاریخی شهرستان

بازی دراز 1404 : جاذبه های تاریخی شهرستان سرپلذهاب برای بهره برداری ازصنعت گردشگری نیازمند ساماندهی درایجاد زیرساختهای مناسب وبرنامه های تبلیغاتی متنوع است که باهمت مسئولین ممکن خواهدشد .

ساماندهی جاذبه های هشتمین شهر تاریخی دنیا همچنان چشم به راه همت مسئولین است / از عدم وجودزیرساختهای مناسب تا کمبود برنامه های تبلیغاتی برای معرفی آثارتاریخی شهرستان

 به گزارش بازی دراز،شهرستان سرپل زهاب از جمله شهرستان های استان کرمانشاه است که درطول تاریخ کهن خویش همواره به عنوان دیار اولین ها شناخته شده است و به واسطه جاذبه های گردشگری بکر و طبیعی که دارد در برهه ای برخی از جاذبه های گردشگری آن را به بهشت گمشده نام گرفته است و هشتمین شهر تاریخی دنیا به شمار می رود.

 

اما آنچه که پیداست این است که علیرغم جاذبه ها و پتانسیل های گردشگری متأسفانه از چشم مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری استان محروم و مظلوم واقع شده است.

 

درایام تعطیلات نوروز بیش از 48 هزار نفر گردشگر برای دیدن از آثار تاریخی، مذهبی ، دیدنی و فرهنگی به این شهرستان سفر کردند و زمانیکه با قدمت آثار تاریخی منطقه آشنا شدند ، این دیار را دیاری باستانی دانسته اما از عدم اطلاع رسانی و زیرساختهای مناسب دراین زمینه گلایه های بسیار داشتند.

 

ازجمله آثار تاریخی شهرستان سرپلذهاب می توان به اختصار به مجموعه نقش برجسته آنوبانی نی، گور دخمه دکان داوود، قلعه گبری ، کتیبه اشکانی، زیچ منیژه درابتدای دشت قلعه شاهین، قلعه منیژه، زیجگه سراب، تپه سراب زهاب، نهر والاش، تاق گرا اشاره نمود.

 

در گفتگو با مسافران و گردشگران بخوبی دریافتیم که در زمینه معرفی آثار تاریخی منطقه بسیار ضعیف عمل شده و متأسفانه مسئولین به این مهم توجه ندارند.

فرماندار شهرستان سرپلذهاب در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: بی شک آثار تاریخی هر منطقه ای شناسنامه آن منطقه به شمار می رود و دراین راستا توجه به این امر جهت شناساندن قدمت و پیشینه منطقه حائزاهمیت می باشد.

 

جهانبخش حیدری افزود: بخش اعظمی از شهرستان در گستره آثار تاریخی ، دیدنی و طبیعی قرار گرفته که سبب معرفی این شهرستان با عنوان شهری تاریخی با جاذبه های بکر طبیعی شده است.

 

وی اذعان کرد: آنچه که مسلم است تلاش درجهت حفظ این آثار مهم بوده و ترویج فرهنگ معرفی این آثار برای سایرین ، می تواند در راستای جذب گردشگران کمک شایانی به صنعت گردشگری منطقه نماید.

 

رئیس میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرپلذهاب نیز گفت: شهرستان سرپلذهاب به دلیل قدمت چند هزار ساله خود ، می تواند به عنوان یکی از قطبهای تاریخی استان کرمانشاه معرفی گردد و این مهم در جذب گردشگر اعم از گردشگران داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

 

مظفر غلامی درادامه اظهارداشت: به دلیل نبود اعتبارات لازم ، درشهرستان هیچ گونه امکانات زیرساختی در حوزه آثار تاریخی ایجاد نشده و این شهرستان از امکانات و زیرساخت‌های گردشگری دراین زمینه محروم مانده است.

وی اذعان کرد: آنچه که مسلم است ، توسعه گردشگری و جذب گردشگر یکی از بهترین روشها جهت جذب نیروی کارآمد و اشتغالزایی است.

 

غلامی خاطر نشان شد: آثار تاریخی شهرستان در سطح استان بی نظیر و اولین شهرستانی است که درسطح استان ، هم از نظر آثار باستانی و هم از نظر طبیعت چهار فصل آن منحصر به فرد می باشد و طی بازدید مسئولین استانی بنا شد که کارگروه فنی برای حفظ آثار تاریخی و رفع مشکلات موجود تشکیل گردد.

 

امید است که درسایه همکاری ، تعامل و همیاری یکایک مسئولین ، صنعت گردشگری منطقه به ویژه در امر شناساندن فرهنگ و تاریخ چند هزارساله شهرستان سرپل زهاب گامهایی برداشته شود.

 

شهرستان سرپل ذهاب با جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر درغرب استان کرمانشاه ، دارای 224 اثر تاریخی  است که از این تعداد 146 اثر ان به ثبت ملی رسیده است.

 

 

انتهای پیام / ق