پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 202414 ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶

کارآفرین اقتصاد مقاومتی سرپلذهاب :

تلاش وکوشش مهمترین فاکتور موفقیت در کسب وکار است / لزوم مساعدت مسئولین از کارآفرینان شهرستان

بازی دراز1404: کارآفرین اقتصاد مقاومتی شهرستان سرپلذهاب با تاکید برلزوم مساعدت مسئولین از کارآفرینان شهرستان گفت : تلاش وکوشش مهمترین فاکتور موفقیت در کسب وکار است .

تلاش وکوشش مهمترین فاکتور موفقیت در کسب وکار است / لزوم مساعدت مسئولین از کارآفرینان شهرستان

به گزارش بازی دراز، در حال حاضر ایران اسلامی به دلیل دارا بودن جوانانی پرتلاش ، باهوش ، تحصیل کرده و دارای انگیزه های بالا دارای شرایط خاص می باشد که اگر اقتصاد مقاومتی با برنامه ریزی دقیق و همه جانبه در آن عملی گردد علاوه بر خودکفایی و افزایش قابل توجه درجه رشد و توسعه اقتصادی ، از نظر درآمد سرانه هم درصدر کشورهای جهان قرار خواهد گرفت.

 

طبق تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی،  در کشوربانوان کارآفرین فعالی هستند که برای افزایش درآمد و رشد و توسعه اقتصاد مقاومتی گام های موثری برداشته و برای دیگر افراد جامعه الگویی موفق در تمامی جوانب مبدل شده اند.

 

در این راستا خبرنگار ما به سراغ یکی از بانوان کارآفرین موفق شهرستان سرپل ذهاب در عرصه بافندگی فرش  و تابلو فرش رفته و گفتگویی با وی ترتیب داد.

این بانوی کارآفرین که با الگو گرفتن از اقتصاد مقاومتی توانسته است با توسعه هنر قالی بافی علاوه بر کسب درآمد نقش بسزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشد اظهار داشت: با توجه به علاقه وافری که به انجام کارهای هنری داشتم حدود 2 سال است که به شغل قالیبافی و تولید فرش دستباف مشغول هستم و با تلاش خود از قالیبافی به تولید فرش دستباف دست پیدا کردم .

 

این بسیجی فعال با الگو گرفتن از اقتصاد مقاومتی توانسته است با راه اندازی کارگاه خانگی قالی بافی تا حدودی نیازشهرستان سرپلذهاب را تأمین و زمینه اشتغال 5 بانوی بیکار این روستا را فراهم کند.

 

این فعال اقتصادی حمایت ها و مساعدت های بسیج سازندگی شهرستان سرپلذهاب را پشتوانه مالی خود در این عرصه عنوان کرد و گفت: برای تهیه نخ، نقشه قالی ،ابزار و مواد اولیه و پرداخت فرش از بسیج سازندگی مبلغ 70میلیون ریال تسهیلات بانکی دریافت کردم  و توانستم با تولیدات داخلی در عرصه قالیبافی گامی موثر در عملی کردن اقتصاد مقاومتی بردارم.

 

وی وضعیت بازار فروش فرش را متوسط ارزیابی کرد و بیان کرد: میزان تولید سالانه 2 تخته فرش است که در بازار فروش استان کرمانشاه تولید خود را عرضه می کنم.

خانم بوارو این کارسنتی را باعث رونق مشاغل خانگی و کمک به درآمد خانوارعنوان کرد و گفت: این هنرمی تواند لذت بخش بوده و وقتي امكانات و شرايط فراهم شود مي‌توان هر كسب و كاري راه‌انداخت اما بايد اول تلاش كرد، حوصله به خرج داد و از همه مهم‌‌تر توقع نداشت كه ره صد ساله يك شبه طي شود.

 

 وی حمایت های مسئولین شهرستان درعرصه تقویت طرح های اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و تصریح کرد: به منظور ایجاد اشتغال زنان کارآفرین و احیای  هنر گلیم بافی و گبه بافی در شهرستان و گسترش این طرح پردرآمد  به مساعدت ها و توجه ویژه مسئولین نیاز است.

 

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/ب