پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 202606 ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷

فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام رضا(ع ) سرپلذهاب:

شهداء بهترین معلمان بصیرت هستند / لزوم دیدار با خانواده های معظم شهداء

بازی دراز1404: فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام رضا(ع ) سرپلذهاب باتاکیدبرلزوم دیدارباخانواده های شهداء گفت:شهداء والامقام بهترین معلمان صبر وبصیرت هستند.

شهداء بهترین معلمان بصیرت هستند / لزوم دیدار با خانواده های معظم شهداء

به گزارش بازی دراز، وحید گل محمدی در حاشیه دیدار معنوی با خانواده های شهدا اظهار داشت: شهدا مایه افتخار کشور هستند و همچنان برای کشور ما اقتدارآفرین بوده و به عنوان الگوی عزت و سلامت جامعه محسوب می شوند.

 

وی شهدا را بهترین معلمان بصیرت دانست و افزود: شهدا با اهدای جان خویش، راه بصیرت را نشان کردند و حال ما باید آن را چراغ راه خود قرار دهیم.

 

فرمانده حوزه بسیج مقاومت شهری ضمن اشاره به حفاظت از دستاوردهای خون شهدا  تاکید کرد: وظیفه خطیر مردم و مسئولان این است که میراث شهیدان و فرهنگ شهدا را با فراهم نمودن زمینه مناسب جهت آشنایی با الگوی شهادت و راه و مسیر شهیدان به نسل های آینده انتقال کنند .

گلمحمدی جایگاه خانواده های معظم شهدا را در کشور اسلامی بی نظیر و ارزشمند عنوان کرد و افزود: خانواده شهدا پرچمداران ترویج فرهنگ ایثار و معنویت در جامعه هستند وکیان و آرامش امروزه ایران اسلامی منشا صبر و استقامت خانواده های شهدا است.

 

گفتنی است پرسنل سپاه ناحیه سرپل ذهاب و جمعی از بسیجیان حوزه بسیج مقاومت شهری از 10 خانواده شهید والامقام این شهرستان با اهداء لوح تقدیر و هدایایی دیدار و دلجویی کردند.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزارنفر جمعیت و 48کیلومتری مرز مشترک با کشور عراق و دارای 870 شهید والامقام می باشد.

انتهای پیام/ب