پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 202887 ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۶

میزگرد فرهنگی ؛

افزایش سطح معرفت و بصیرت افراد در عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) / درمجالس عزاداری از صفات بارز امام حسین(ع) الگوسازی شود

بازی دراز 1404 : درمجالس عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بایستی از صفات بارز سرور وسالار شهیدان الگوسازی شود تا دراین مجالس سطح معرفت وبصیرت مردم افزایش یابد .

افزایش سطح معرفت و بصیرت افراد در عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) / درمجالس عزاداری از صفات بارز امام حسین(ع) الگوسازی شود

به گزارش بازی دراز، ماه محرم الحرام یکی از ماههایی است که دربین مسلمانان جهان از ارزش فوق العاده ای برخوردار است چرا که در این ماه اصل و فلسفه قیام عاشورا و پیروزی خون بر شمشیر هویدا می گردد.

 

درحقیقت ماه محرم تبیین مبارزه حق علیه باطل است و احیای امر به معروف و نهی از منکر از دیگر مصادیق این ماه به شمار می رود.

 

به همین منظور با برگزاری میزگردی با حضور تنی چند از صاحبنظران به بررسی ابعاد مختلف ارزشهای ماه محرم پرداختیم:

 

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان سرپلذهاب گفت: ماه محرم الحرام بهترین فرصت جهت ترویج مکتب اهل بیت (ع) میان نسل نوجوان و جوان آینده این جامعه است.

حجت الاسلام داریوش اکبری اذعان کرد: ترویج منش و سبک زندگی امام حسین (ع)، تبیین اهداف قیام این امام همام و گسترش فرهنگ عاشورا از جمله مهمترین نکاتی است که بایستی همواره درعزاداریهای ماه محرم و صفر در نظر گرفته شود.

 

وی خاطرنشان شد: امروزه توجه به مباحث فرهنگی، مذهبی و اجتماعی مهمترین اولویت قشر روحانیت و نیاز جامعه اسلامی است بنابراین باید اصول حاکم بر زندگی بزرگان را احصا و به آنها عمل کرد.

 

اکبری گفت: فلسفه تشکیل مجالس وعظ افزایش جنبه معرفتی ، عاطفی و عقلانی افراد نسبت به معارف دینی است.

 

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان قصرشیرین نیز هدف از برگزاری مراسم محرم  را زنده نگه داشتن نام امام حسین (ع) و یارانش در راه رسیدن به حق و قیام علیه کفر و ذلت خواند و اظهار داشت: عاشورا تنها مربوط به یک مقطع زمانی نیست بلکه نام یک فرهنگ ، یک مکتب و نظام سیاسی است که باید از تمام صحنه های آن درس گرفت تا بتوان فلسفه قیام امام حسین (ع) را  دریافت و نباید عواطف و محبت دیرینه به اباعبدالله الحسین (ع) را فراموش کرد.

 

حجت الاسلام حسن دوستیان گفت: قیام امام حسین (ع) برگرفته از ارزشهایی مانند جهاد، امر به معروف و نهی از منکر و همه خوبیها و پاکی ها است که هر آزاده ای می تواند از آن الگو سازی کند.

وی یکی از اصلیترین فلسفه های مهم نهضت امام حسین(ع) را امر به معروف و نهی از منکر دانست وتصریح کرد: اقامه شعائر مذهبی و برپایی مجالس عزاداری مصداق بارز امر به معروف است.

 

 دوستیان یادآورشد: برای ترویج فرهنگ عاشورایی باید اصل عزاداری و تعزیه خوانی منتقل شود و برپایی نماز و ادای واجبات نیز در اولویت برنامه های مساجد و دست اندرکاران مراسم محرم قرار گیرد.

 

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان گیلانغرب با بیان اینکه مبلغان ، فلسفه قیام امام حسین (ع) را برای مردم تبیین کنند ، افزود: ابا عبدالله الحسین (ع) برای زنده نگه داشتن و احیای دین اسلام قیام کردند و در این راه خود ، یاران و فرزندانش به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام علیرضا رضایی اظهارداشت: فرهنگ عاشورا را باید در جامعه تبیین شود و نسل جوان را با مبانی این ثروت غنی فرهنگی گسترش داد زیرا واقعه عاشورا برای همه نسل ها الگویی فرهنگی و همیشگی است.

 

وی، نماز را فلسفه قیام عاشورا و نمایش بزرگترین معروف و مبارزه با منکر دانست و بر ضرورت زنده نگه داشتن قیام امام حسین(ع) در ایام محرم تأکید و اذعان کرد: کربلای حسین(ع) راه سعادت را برای جامعه بشری هموار کرد لذا قیام سید الشهدا(ع) الگویی برای کسانی است که در تلاش برای مبارزه با استکبار و استبداد هستند.

 

شهرستان سرپل زهاب با 90 هزارتن جمعیت درغرب استان کرمانشاه دارای 13 هیئت عزاداری و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.

 

انتهای پیام / ق