پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 202949 ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۵

کارآفرین اقتصاد مقاومتی شهرستان سرپلذهاب :

تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند توجه مسئولین به کارآفرینان اقتصادی است / لزوم توجه به فعالیت اقتصادی پرورش زیتون درشهرستان

بازی دراز 1404 : کارآفرین اقتصاد مقاومتی شهرستان سرپلذهاب باتاکید بر لزوم توجه به فعالیت اقتصادی پرورش زیتون درشهرستان گفت : تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند توجه مسئولین به کارآفرینان اقتصادی است .

تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند توجه مسئولین به کارآفرینان اقتصادی است / لزوم توجه به فعالیت اقتصادی پرورش زیتون درشهرستان

به گزارش بازی دراز، درشهرستان سرپلذهاب از سال‌ها پیش تاکنون درختان زیتون زیادی به‌صورت متفرق کاشته شده که اکنون به مرحله میوه‌ دهی رسیده‌اند و از آنجائی‌ که جمع‌آوری و فروش محصول در این سطح محدود به ‌صرفه نیست لذا صاحبان درختان زیتون راغب هستند تا روش ساده‌ای را برای فرآوری محصول به‌ کار گیرند و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تاکیدات مقام معظم رهبری گام های موثری بردارند.

 

در این راستا خبرنگاربازی دراز به سراغ یکی از بانوان فعال اقتصادی در حوزه تولید ترشیجات و پرورش زیتون رفته و گفتگویی با وی ترتیب قرار داد:

 

پروین عزیزی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: به منظور ترغيب مردم به استفاده از ترشیجات و زیتون شور درمصارف خوراكي وتحقق اقتصاد مقاومتي، تصميم به ايجاد كارگاه تولیدی ترشیجات و زیتون شور به صورت خانگی در روستای حبیبوند توابع سرپلذهاب راه اندازی نمودم.

این فعال اقتصادی تولید انواع محصولات با طعم های مختلف را نوآوری و ابتکار در عرصه تولید در کار دانست و گفت: اين محصولات ترشیجات و شوریجات در سطح بازار سرپلذهاب به فروش مي رسد و درصدد هستیم در آينده مازاد آن با کیفیت بالا براي فروش به شهرستان و استانهای همجوار نيز صادرکنیم.

 

وی میزان تسهیلات دریافتی از بسیج سازندگی 500 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: با استفاده ازتسهیلات اقتصاد مقاومتی این کارگاه تنها واحدی کوچک تولیدی در سطح شهرستان بوده که با این امر در حوزه اشتغال 10 نفر نیز در سطح شهرستان مشغول به فعالیت شده است.

 

این فعال کارآفرین علت انتخاب این عرصه توزیع شوریجات و ترشیجات تازه در شهرستان عنوان کرد و افزود: تولید محصولات ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده، تولید محصولات از مواد اولیه تازه و با کیفیت مرغوب وهمچنین محصولات تولید شده علیرغم کیفیت بالا دارای قیمت مناسبی به بازار عرضه می شود.

عزیزی با اشاره به بازاریابی و فروش محصولش اظهار داشت: میزان تولید سالانه این محصول 2 تن می باشد و با وضعیت متوسط درآمدی در داخل شهرستان سرپلذهاب بین مصرف کنندگان توزیع می شود.

 

وی در پایان نبود وسایل نگهداری و وسایل گرمایشی و سرمایشی از مشکلات راه پیشرفت این طرح عنوان کرد و افزود: جهت تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به حمایت و مساعدت مسئولین امرنیاز مبرم می باشد.

 

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزارنفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/ب