به گزارش بازی دراز، جواد کاکایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: پدیده گرد وخاک حاکم بر منطقه که ناشی از غبار حاصل از توفان های گرد وخاک بیابان های کشورعراق می باشد شب گذشته هوای شهرستان را در برگرفت و هم اکنون غلظت گرد و غبار شعاع دید افقی شهرستان را تا 500 متر کاهش داد.
وی دمای فعلی هوای شهرستان را20 درجه سلسیوس بالای صفر و رطوبت موجود در هوا را نیز 57 درصد اعلام کرد.
رئیس اداره هواشناسی شهرستان پیش بینی کرد: براساس بررسي آخرين نقشه هاي هواشناسي، این موج ناپایدار تا فردا جو منطقه را فرا می گیرد و در بعضی ساعات وزش باد و غبار نسبتاً رقیق مهمترين پيامد آن در سطح شهرستان (بويژه امروز و روز پنجشنبه) می باشد.

وی همچنین افزود: دمای هوا از بعدازظهرامروز تا صبح جمعه به طور محسوسي كاهش می یابد.
کاکایی در پایان یادآور شد : آسمان شهرستان سرپلذهاب در شش ماهه گذشته سال جاری 70 روز درگیر پدیده گرد و غبار بوده است.
شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب با صدور اطلاعیه ای به شهروندان بویژه افراد مسن، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی توصیه کرد به دلیل آلودگی هوا از ورود به فضای باز و آزاد خودداری کرده و در صورت لزوم از ماسک های فیلتر داراستفاده کنند.
سرپل ذهاب با بیش از 90هزار نفرجمعیت در غرب استان کرمانشاه با عراق 48 کیلومتر مرز مشترک دارد و در سال های اخیر بسیاری از روزها درگیر پدیده ریزگردها و گرد و غبار ناشی از آن بوده است.
انتهای پیام/ب