پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 205644 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳

کارآفرین برتر اقتصادمقاومتی سرپلذهاب:

تجربه مهمترین معیار در پرورش زنبور عسل است / سیاستهای اقتصاد مقاومتی راهگشای مشکلات بیکاری جوانان است

بازی دراز 1404 : کارآفرین برتر اقتصادمقاومتی سرپلذهاب گفت :سیاستهای اقتصاد مقاومتی راهگشای مشکلات بیکاری جوانان استان است که باتجربه وهمت جوانان وحمایت مسئولین محقق خواهدشد.

تجربه مهمترین معیار در پرورش زنبور عسل است / سیاستهای اقتصاد مقاومتی راهگشای مشکلات بیکاری جوانان است

به گزارش بازی دراز، در شهرستان سرپلذهاب با استعدادهای سرشار معنوی و مادی و ذخایر و منابع غنی و متنوع و زیرساخت‌های گسترده و مهمتر از همه، برخورداری از نیروی انسانی متعهد و کارآمد و دارای عزم راسخ برای پیشرفت، از الگوی اقتصادی بومی و علمی استقبال چشمگیری شده است و جوانان این منطقه توانستند زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم کنند و با ایجاد عرصه های مختلفی از اشتغال بر مشکلات اقتصادی فائق آیند.

به همین منظور به سراغ یکی از کارآفرینان عرصه پرورش زنبور عسل در شهرستان سرپل ذهاب رفتیم و گفتگویی با وی ترتیب دادیم.

علیرضا نظری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با هدف کمک به تولید جامعه و ایجاد درآمد برای خانواده توانستم پا به عرصه زنبورداری بگذارم و بیش از 14 سال است که پرورش زنبور پیشه کار و فعالیت خود ساختم.

 

وی کسب تجربه را مهمترین معیار در پرورش زنبور عسل دانست و افزود: با توجه به میزان علاقه و پشتکاری که نسبت به گسترش این طرح داشتم توانستم در راستای اقتصاد مقاومتی و خود کفایی زمینه اشتغال خود و 2 نفر دیگر را فراهم کنم. 

این کارآفرین نمونه عرصه اقتصاد مقاومتی اذعان داشت: در این عرصه مشکلاتی همچون عواملی طبیعی از جمله باد  و سرما پیش روی کار قرار دارد که آسیب های بسیاری در بردارد.

 

وی با بیان اینکه سالانه حدود 4 تن تولید عسل دارد گفت: زمان برداشت این محصول طبیعی در دو فصل تابستان و پاییز صورت می گیرد و بالغ بر 400 میلیون ریال درآمد سالانه کسب می کنم.

 

این کارآفرین بسیجی بیان کرد: محصول عسل را در کل استان های کشور عرضه می دارد و وضعیت بازار در حد متوسط می باشد.

 

وی عنوان کرد: با هدف بالابردن سطح تولید و کیفیت عسل درصدد نوآوری و ابتکار بوده و با دریافت تسهیلات دریافتی200 میلیون ریال از سوی بسیج سازندگی شهرستان توانستم در راستای اقتصاد مقاومتی گامی مهم بردارم.

نظری  تاکید کرد: این روزها که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند بد نیست به سراغ مشاغلی بروند که نه تنها سرمایه و امکانات بسیار زیادی نیاز ندارد بلکه هم در راستای تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی گام برداشته و هم درآمد مناسبی را برای خود تامین خواهند کرد.

 

این فعال اقتصادی در پایان گفت: با حمایت مسئولان شهرستان قطعا کارآفرینان دیگردر سطح شهرستان و روستاها می‌توانند حرفه خود را گسترش دهند و انتظار می رود در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی زمینه افزایش اشتغال‌زایی و تولید محصول عسل خالص در شهرستان و استان فراهم شود.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
انتهای پیام/*