پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 206211 ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸

کارآفرین برتر اقتصادمقاومتی سرپلذهاب:

تلاش ، سرمایه و آموزش عوامل مهم در موفقیت طرحهای اقتصاد مقاومتی است / لزوم حمایت مسئولین از طرحهای فرآوری زیتون در شهرستان

بازی دراز 1404 : کارآفرین برتر اقتصادمقاومتی سرپلذهاب باتاکید بر لزوم حمایت مسئولین از طرحهای فرآوری زیتون در شهرستان گفت : تلاش ، سرمایه و آموزش عوامل مهمی در موفقیت طرحهای اقتصاد مقاومتی است .

تلاش ، سرمایه و آموزش عوامل مهم در موفقیت طرحهای اقتصاد مقاومتی است / لزوم حمایت مسئولین از طرحهای فرآوری زیتون در شهرستان

به گزارش بازی دراز، تولید زيتون داراي قدمت بسياري است كه پيدايش و كشت آن به پيش از تاريخ می‌رسد. زيتون را نه به عنوان يك درخت بلكه به عنوان شخصيتي بايد شناخت كه با سنت‌هاي فرهنگي و اجتماعي هر كشور و هر منطقه همبستگي پيدا می‌كند. زيتون به دليل استقامت،  تحمل و طول عمر،  خصوصاً به سبب سازش خود با محيط‌هاي مختلف بر ديگر درختان برتري پيدا كرده است.

 

به جهت اینکه زيتون  در اراضي فاقد قابليت كشت محصولات ديگر نيز مورد كاشت و بهره‌برداري قرار داد از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد. با همين ويژگي روند توسعه كشت اين محصول در چند سال گذشته حتي در مناطق خشک كشور نيز اميدواركننده به نظر می‌رسد.

 

 دراین راستا تولید فرآورده های زیتون در منطقه آب و هوای خشک و مرزی شهرستان سرپل ذهاب می تواند در تحقق امر اقتصاد مقاومتی مهم باشد و خوشبختانه کارآفرینان بسیاری در این شهرستان به این عرصه گام نهاده اند و با برنامه ریزی توانستند به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) عمل کنند و در جهت توسعه اقتصاد و فراهم کردن زمینه اشتغالزایی در بین جوانان این منطقه موثر باشند.

جبارمیرزایی  یکی از کارآفرینان حوزه اقتصاد مقاومتی در شهرستان سرپل ذهاب است است که با سرلوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی به پرورش زیتون شور پرداخته است.

 

وی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: به جهت اینکه علاقه زیادی به پرورش زیتون داشتم و در راستای کسب درآمد مناسب و اشتغال زایی دراین عرصه تولیدی شروع به فعالیت کردم و با همکاری اعضاء خانواده توانستم این امر را محقق سازم.

 

این کارآفرین موفق شهرستان خاطرنشان شد: با عنایت خداوند و اعطای تسهیلات 100میلیون ریال از سوی بسیج سازندگی شهرستان سرپلذهاب رونق بیشتری به کسب و کار خود دادم و توانستم این عرصه اقتصادی را گسترش دهم.

این فعال اقتصادی تولید انواع محصولات با طعم های مختلف را نوآوری و ابتکار در عرصه تولید در کار دانست و گفت: این محصولات ترشیجات و شوریجات در سطح بازار سرپلذهاب به فروش می رسد و درصدد هستیم در آینده مازاد آن با کیفیت بالا برای فروش به شهرستان و استانهای همجوار نیز صادرکنم.

 

وی با بیان اینکه این واحد فرآوری در شهریورماه سال به بهره برداری می رسد یادآور شد: میزان تولید سالانه این محصول 1تن می باشد و میزان درآمد سالانه به 300 میلیون ریال می رسد که با این وضعیت متوسط درآمدی این محصول تولیدی بین مصرف کنندگان توزیع می شود.

 

میرزایی به آسیب ها و مشکلات پیشروی تولید فرآوری زیتون اشاره داشت و گفت: نبود وسایل نگهداری و وسایل گرمایشی و سرمایشی کیفیت و مرغوبیت این محصول را تا حدی کاهش داده است و امید است با حمایت و مساعدت مسئولین امر این نیاز مبرم برطرف شود.

 

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد.

انتهای پیام/*