آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

کد خبر: 206246 ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۹

رئیس اداره محیط زیست سرپل ذهاب خبرداد:

کاشت بلوط در ارتفاعات شهرستان بمناسبت گرامیداشت هفته هوای پاک

بازی دراز 1404: رئیس اداره محیط زیست سرپل ذهاب از کاشت تعداد1 هزار بذر ونهال بلوط در ارتفاعات شهرستان بمناسبت گرامیداشت هفته هوای پاک خبرداد.

کاشت بلوط در ارتفاعات شهرستان بمناسبت گرامیداشت هفته هوای پاک

به گزارش بازی دراز، شهرام مظفری زاده در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: متأسفانه چند سالی است که گونه های مختلفی از درختان ارزشمند شهرستان مورد تهدیدات مختلف قرار گرفته است؛ خطراتی از جمله آفات و امراض، خشکیدگی، ریزگرد‌ها و آتش سوزی‌های پی در پی جنگل‌های بلوط شهرستان را ‌تهدید کرده است .

وی افزود:در این راستا و به مناسبت هفته هوای پاک  دوستداران طبیعت و محیط زیست در این اقدام فرهنگی و زیست محیطی قابل تقدیر با شعار (طبیعت ارث پدرانمان نیست، بلکه امانت فرزندان آینده است) اقدام به کاشت 1هزار بذر و نهال بلوط  در محدوده پارک جنگلی شهرستان سرپل ذهاب نمودند.

 

رئیس اداره محیط زیست شهرستان هدف از این حرکت پسندیده را ارتقاء فرهنگ محیط زیست و حفظ درختان بلوط دانست و گفت: جنگل های بلوط مهمترین و گسترده ترین بخش جنگل های میراث زاگرس است و در زمره جنگل های نیمه خشک قرار دارد از این رو بسط و ترویج فرهنگ کشت نهال بلوط در شهرستان سرپل ذهاب امری مهم و ضروری به شمار می آید.

 

سرپل ذهاب با بیش از 90 هزار تن جمعیت در غرب استان کرمانشاه، 60 هزار هکتار اراضی منابع ملی و طبیعی دارد که از این میزان 32 هزار هکتار آن عرصه جنگلی و 28 هزار هکتار مراتع است.

انتهای پیام/*