آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 206408 ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه:

خدمات بهزیستی جهت افزایش رفاه اجتماعی مردم است / لزوم پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی جامعه

بازی دراز 1404 : مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه باتاکید بر لزوم پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی جامعه گفت : خدمات سازمان حمایتی بهزیستی جهت افزایش رفاه اجتماعی مردم و بهبود شرایط زندگی معلولین و نیازمندان جامعه است.

خدمات بهزیستی جهت افزایش رفاه اجتماعی مردم است / لزوم پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی جامعه

به گزارش بازی دراز، مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه خدمات سازمان بهزیستی در راستای گسترش رفاه اجتماعی بین مردم است، گفت: یکی از مهمترین استراتژی‌های سازمان پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها است که با جدیت دنبال می‌شود.

 

امید قادری اذعان کرد: اگرچه بهزیستی یک نهاد تخصصی برای ورود به آسیب‌های اجتماعی است، اما به تنهایی نمی‌تواند از عهده کار برآید و نیازمند همراهی سایر دستگاه‌ها نیزمی باشد چرا که فعالیتهای این نهاد از گستردگی بسیار زیادی برخوردار است.

 

وی خاطر نشان شد: سازمان بهزیستی برای انجام رسالت خود دارای 5 معاونت شامل معاونت پیشگیری از معلولیتها ، حوزه اجتماعی ، پشتیبانی ، مشارکتهای مردمی و توانبخشی می باشد.

 

قادری همچنین اظهار داشت: 32 هزار معلول در سطح استان کرمانشاه تحت پوشش اداره بهزیستی هستند که از این تعداد 9 هزارنفر از آنها مستمری بگیر هستند.

وی پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی را برنامه مهم و جدی بهزیستی درچند سال اخیر دانست و یادآوری کرد: پوشش ما در پیشگیری از معلولیت‌ها حدود 80 درصد است و جزو استان‌های پیشرو در کشور هستیم.

 

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه درادامه افزود: درسطح استان هزارو 500 نفر بصورت شبانه روزی در مراکز تحت نظر سازمان بهزیستی نگهداری می شوند که میزان هزینه نگهداری هر یک از انها بصورت ماهیانه قریب به ده میلیون ریال می باشد. 

 

قادری با اشاره به اینکه 90 هزار زن سرپرست خانوار نیز تحت پوشش هستند ، افزود: 5 هزار نفر ازاین زنهای سرپرست خانوار مستمری بگیر می باشند.   

 

وی همچنین اظهارداشت: از دیگر وظایف بهزیستی ، پرورش استعدادهای فرزندان جامعه در رده سنی زیر 6 سال می باشد که هرساله با برگزاری طرحهای مختلف غربالگری در این زمینه نیز فعالیتهای گسترده ای انجام می دهیم.

 

قادری درادامه بهزیستی را متولی افزایش نشاط و حس مسئولیت پذیری افراد جامعه خواند.

 

شهرستان سرپلذهاب با 90 هزارتن جمعیت درغرب استان کرمانشاه دارای 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.

 

انتهای پیام / ق