به گزارش بازی دراز، تحقق اقتصاد مقاومتی صرفاً با مشارکت مردمی امکان پذیر است و برای بالا بردن مشارکت مردمی باید از هر نوع فعالیت اقتصادی مردمی استقبال کرد لذا بایستی فضایی بر کشور و جامعه حاکم گردد که همه مردم خود را مولد در اقتصاد و شریک در پیشرفت و مقاومت کشور بدانند.
کشور ایران دارای مردمانی است که همواره در تمام عرصه ها پیشتاز بوده و سهم مهمی در اعتلای مملکت خویش دارند وچه بسا بانوانی که پا به پای مردان این سرزمین در تلاش و فعالیت هستند تا چرخهای اقتصادی خانواده و کشور را به گردش دربیاورند و از مرز تحریمها عبور کنند.

فریده نجفی یکی از بانوان سرپلذهابی است که با عزم راسخ خود توانسته است با رویکرد اقتصاد مقاومتی در زمینه خیاطی فعالیت داشته و به موفقیتهای چشمگیری دست یابد.
وی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: به دلیل علاقه شخصی خود به هنر خیاطی رو آورده ام و همین علاقه سبب شد تا درپی تأسیس یک کارگاه خیاطی برای سایرعلاقمندان به این هنر باشم.
این بانوی کارآفرین اذعان کرد: در این راه با کمک و همکاری اعضای خانواده خود و همچنین اخذ تسهیلات از بسیج سازندگی شهرستان سرپلذهاب به میزان 100 میلیون ریال توانستم کارگاه خود را راه اندازی نمایم.

این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی درادامه افزود: تاکنون 70 کارآموز خیاطی را آموزش داده ام و در کنار آموزش این کارآموزان با دوخت انواع لباس و مانتو شلوار مدارس موجبات اشتغالزایی انان را نیز فراهم آورده ام.
نجفی خاطر نشان شد: خوشبختانه فعالیت در حوزه خیاطی به گونه ای است که همواره و در طول سال درآمدزایی خود را دارد و این مهم یکی از فاکتورهای خوب در جهت درآمدزایی می باشد.
شهرستان سرپلذهاب با 90 هزارتن جمعیت درغرب استان کرمانشاه دارای 48 کیلومتر مرزمشترک با کشورعراق می باشد.
انتهای پیام / ق