به گزارش بازی دراز، اکبر سنجابی در گفتگو با خبرنگار ما از ثبت نام ۶۲۶ کاندیدای پنجمین دوره انتخابات شورای شهر و روستا خبر داد و گفت: تا پایان پنجمین روز از فرآیند ثبت نام نامزدهای انتخاباتی در مجموع 63 نفرکاندیداتور برای شورای شهر، 436 نفربرای شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی و 127 نفر برای شورای اسلامی روستا در بخش قلعه شاهین برای عضویت در پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا نام نویسی کرده اند.

وی با بیان اینکه تعداد شوراهای شهر و یا روستا بر اساس جمعیت است گفت: تعداد اعضای شوراهای شهر 5 نفرخواهد بود و روستاها نیز با توجه به جمعیت آنها بین 3 تا 5 نفرمتغیر می باشد.
فرماندارشهرستان از برگزاری انتخابات 100درصدی دریک بخش برای اولین باردراستان خبرداد وگفت :تمام روستاهای بخش قلعه شاهین به دلیل به حدنصاب رسیدن شرایط برگزاری انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی را دارند.
سنجابی آخرین مهلت ثبت نام افراد برای حضور در انتخابات شوراهای شهر و روستای شهرستان سرپل ذهاب را فردا شب اعلام کرد و با تاکید بر اینکه این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست گفت: داوطلبان فقط تا ساعت 24 فردا شب ششم فروردین ماه برای نام نویسی در انتخابات شوراهای اسلامی فرصت دارند.
انتهای پیام/*