به گزارش بازی دراز، اکبر سنجابی درگفتگو با خبرنگار ما از ورود و بازدید 107 هزار نفر گردشگر و مسافرنوروزی تا پایان ایام تعطیلات نوروز در شهرستان سرپل ذهاب خبر داد و گفت: این تعداد گردشگر و مسافر نوروزی تا پایان تعطیلات ایام نوروز از اماکن تاریخی، فرهنگی، توریستی و جاذبه های طبیعی این شهرستان بازدید کردند.

وی افزود: با بازدیدهای میدانی صورت گرفته بیشترین شمار بازدید گردشگران مربوط به آبشار پیران ، اثر تاریخی طاق گرا ،سراب ماراب، آثار برجسته آنوبانی نی، منطقه تفریحی امام عباس وحرم احمد ابن اسحاق(ره) است که پذیرای مسافران بسیاری از سراسر نقاط کشور بوده است.

فرماندار سرپل ذهاب با بیان اینکه بازدید مسافران و گردشگران از جاذبه های گردشگری و تاریخی سرپل ذهاب در نوروز امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری یافته است افزود: با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی و بارش باران، انگیزه و استقبال میهمانان نوروزی برای بازدید از مناطق عملیاتی و دیدنی این شهرستان بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در ایام نوروزخیل عظیمی از کاروان های راهیان نوردر مناطق عملیاتی ویادمان های هشت سال دفاع مقدس این شهرستان مرزی حضور یافته اند و از نزدیک با رشادتهای شهدا و رزمندگان جنگ تحمیلی آشنا شدهاند.

وی با تقدیر از همراهی و همکاری اداره های عضو ستاد خدمات سفر و دستگاه های خدمات رسان در ایام نوروز گفت: در نوروز امسال هیچ مشکلی در روند ارایه خدمات به مسافران و گردشگران نوروزی در سطح این شهرستان نداشتیم و مسافران با رضایت کامل این شهرستان را ترک کردند.

سنجابی در ادامه از تعامل و حسن همکاری اصحاب رسانه در انعکاس اخبار شهرستان سرپل ذهاب در ایام نوروزتقدیر و تشکر کرد و گفت: اصحاب رسانه در انعکاس اخبار نوروزی مشارکت لازم با دستگاه های اجرایی بعمل آورده و تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات مناسب و اطلاع رسانی شفاف جهت پاسخگوی به مسائل و مشکلات میهمانان نوروزی به کار بست.
سرپل ذهاب با بیش از 85 هزار تن جمعیت در غرب استان کرمانشاه واقع شده است.
انتهای پیام/*