آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 208888 ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۴

رئیس اداره هواشناسی سرپلذهاب :

کاهش دید افقی شهرستان به کمتر از 5 هزارمتر / وزش باد و غبار آلود شدن هوا مهمترین پدیده روزهای آینده است

بازی دراز 1404 : رئیس اداره هواشناسی سرپلذهاب از ورود گرد وغبار به آسمان شهرستان وکاهش شعاع دید افقی به کمتر از 5 کیلومتر خبرداد وگفت : با ورود موجی ناپایدار به جو شهرستان وزش باد و غبار آلود شدن هوا مهمترین پدیده روزهای آینده است .

کاهش دید افقی شهرستان به کمتر از 5 هزارمتر / وزش باد و غبار آلود شدن هوا مهمترین پدیده روزهای آینده است

به گزارش بازی دراز، جواد کاکایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با ورود سامانه ای بارشی ازغرب کشور به شهرستان سرپلذهاب، از شب گذشته میزان 4 دهم میلیمتر باران بهاری به ثبت رسیده است و هم اکنون با افزایش غلظت توده ای از گرد و غبار در جو شهرستان، شعاع دید افقی را به کمتر از 5کیلومتر کاهش داده است.

 

وی در ادامه دمای فعلی  شهرستان را 22 درجه سلسیوس بالای صفر و رطویت موجود در هوا را نیز 53 درصد عنوان کرد.

رئیس اداره هواشناسی شهرستان پیش بینی کرد: بر اساس آخرين تحلیل از داده هاي هواشناسي، ازعصرامروز و طي روز دوشنبه (فردا)، گذرموجی ناپايدار از جو منطقه، ضمن کاهش دماي روزانه، دربعضي ساعات سبب رگبار باران (نچندان چشمگير) همراه با وزش باد نسبتاً شدید و رعد وبرق خواهد شد.

 

وی افزود: همچنين امکان این که وزش باد، طی ساعاتی از مدت یاد شده، هوا را غبارآلود نماید چندان دور از انتظار نمی باشد.

 

کاکایی تصریح کرد: به دنبال این وضعيت، از روز سه شنبه تا روز پنجشنبه، به استثناي افزايش ابر در بعضي ساعات، و کاهش دمای شبانه، پدیده جوي قابل توجهي در سطح شهرستان پيش بيني نمي گردد اما در روز جمعه، شرایط برای وقوع رگبارهای خفیف و پراکنده باران فراهم می شود.

 

انتهای پیام/*