پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 210310 ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۸

کارآفرین برتر اقتصاد مقاومتی سرپلذهاب :

علاقه و پشتکار مهمترین عامل در موفقیت کارآفرینان است / بازار فروش محصولات تولیدی در رونق کسب وکار مهم است

بازی دراز 1404 : کارآفرین برتر اقتصاد مقاومتی سرپلذهاب گفت : علاقه و پشتکار مهمترین عامل در موفقیت کارآفرینان است که باید بازار فروشی هم برای عرضه محصولات تولیدی خودداشته باشند تا کسب وکار آنها رونق یابد.

علاقه و پشتکار مهمترین عامل در موفقیت کارآفرینان است / بازار فروش محصولات تولیدی در رونق کسب وکار مهم است

به گزارش بازی دراز، کارآفرینی و توسعه آن این روزها یکی از دغدغههای مسئولان برای حل معضل بیکاری است و مسئولان امر با ارائه راهکارها و همایشهای مختلف به دنبال این هستند که جامعه را به سمت به کارگیری تواناییهای و استعدادهای خلاق برای تولید، در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی سوق دهند.

 

فرش دستبافت ریشه در فرهنگ بومی استان کرمانشاه و شهرستان سرپل ذهاب دارد و هنری سنتی است که زنان این خطه نسل به نسل آن را انتقال داده و زنده نگه داشته اند، هنری که با کار و درآمد توام است. زمانی نه چندان دور در گذشته فرش دستباف این منطقه در بازارهای کشور جایگاه ویژه ای داشت.

 

با همه اقدامات انجام شده در چند سال اخیر در شهرستان سرپل ذهاب شاهد شکوفایی استعدادهای جوانان در این عرصه هستیم تا به فردای شهرستانی مستقل با داشتن جوانانی خلاق و پژوهشگر بیشتر از امروز امیدوار باشیم.

بر همین اساس مصاحبهای تفصیلی را با خانم کارآفرین اقتصادی درسرپل ذهاب انجام دادهایم تا او برای ما از موفقیتهایش بگوید.

 

خودتان را برای مخاطبان ما معرفی کنید؟  

- فریبا بهرامی فرزند علی اصغر متولد 1356، دارای تحصیلات سیکل و مجرد هستم.

 

از فعالیتهای که در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی انجام دادهاید، بگویید؟

 

با یک سرمایه اندک فعالیت خودم را با بافت طرح گلیم در سال 1375 در روستای آینه شهرستان سرپلذهاب آغاز کردم و در سال 1378 با حمایت و مساعدت اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان زمینه اشتغالزایی در بافت فرش دستبافت برای خودم و 2 نفر از خواهرهایم فراهم شد و توانستیم با بافت فرش دستبافت 6 متری و 1و نیم متری و فروش آن به اداره کمیته امداد درآمد خوبی کسب کنیم.

 

همچنین در سال 82 تا 92 برای شرکت فرش استان کرمانشاه بعنوان بافنده فرش دستبافت مشغول به فعالیت بودم و فرش های به متراژ 6متری، 1و نیم متری و 3 تخته فرش سه متری بافتم و در چرخه تولید فرش دستبافت و رونق اقتصادی منطقه توانستم گامهای موثری بردارم و مورد تقدیر این شرکت فرش قرار گرفتم.

در ادامه از سال 1393 تا سال جاری96 توانستم با بافت تابلو فرش های دستبافت در اندازههای مختلف به روش سنتی و کامپیوتری ، سالیانه 4تخته تابلو فرش، وایجاد کارگاه قالیبافی در منزل شخصی ، اشتغالزایی 4 نفر از زنان بیکار روستا در این کارگاه تولیدی را فراهم آورم.

 

با چه میزان اعتبار کار خود را شروع کردید؟

 

با توجه به علاقه وافری که به این شغل داشتم در سال 1393 با 10میلیون ریال سهم آورده، کارم را بصورت جدی ادامه دادم و پس از آن با دریافت تسهیلات بانکی 170میلیون ریال از بسیج سازندگی سپاه ناحیه سرپلذهاب توانستم رونقی به کسب و کار خود دهم و با توسعه این فعالیت تولیدی یک کارگاه تولیدی خانگی راه اندازی کنم.

 

انتخاب این عرصه و ادامه دادن این شغل چه علت مهمی داشت؟

 

علاقه، اهرمی قوی است که فرد را در راه اندازی کسب و کارش یاری می کند اما فراتر از علاقه به این هنر، هدف والاتری داشتم و آن ایجاد شغل برای زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار روستا بود.

 

میزان اشتغالزایی شما چه میزان بوده است؟

 

- در حال حاضر 2 نفر بصورت دائم و و 4 نفر بصورت هفتگی در یک کارگاه خانگی فرش دستبافت به مساحت 24 مترمربع مشغول به کار می باشیم.

 با توجه به اینکه از سوی سپاه ناحیه شهرستان سرپلذهاب فرصتی فراهم شده تا شما در زمینه فرش دستبافت اشتغال و کارآفرینی داشته باشید و به ارائه توانمندیهای خود بپردازید نقش این  نهاد حمایتی را در موفقیتهایتان چگونه ارزیابی میکنید؟

 

هر کس در زمینه کارهای تولیدی به میزان علاقهای که دارد و فعالیتهای که قبلا داشته است میتواند موقعیتش را به اثبات برساند و بسیج سازندگی سپاه ناحیه این شهرستان برای من یک بستر مناسب پیشرفت و رشد بود و توانستم با عملیاتی کردن تجربیاتم در این کارگاه تولیدی و داشتن علم و عمل در کنار هم خلاقیتها و استعدادهایم را به منصه ظهور برسانم و مستحکمتر از گذشته برای آینده گام بردارم.

 

مهمترین موانع پیش رو این فعالیت تولیدی و سختی های که متحمل شده اید را نام ببرید؟

 

بازار فروش فرش و تابلو فرش دستباف در حال حاضر اصلا مناسب نیست و فرش های کارگاه ما با قیمت مناسب به فروش نمی رسند، و ناچارا زیر قیمت بازار در استان کرمانشاه عرضه می شود.

برنامه آینده شما چیست؟

- قصد دارم در آینده تمام فعالیتهای خودم را مخصوصا در زمینه تولید فرشهای دستبافت در ابعاد بزرگتر گسترش دهم و اگر امروز در سطح شهرستان موفق هستم میخواهم این موفقیتها را در عرصه استانی و پس از آن کشوری افزایش دهم و با صادرات فرش دستبافت به نقاط دور دست خارج از کشور گامی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و سفارش رهبرمعظم انقلاب بردارم.

 

افق آینده برای من چندان دور از دسترس نیست و دوست دارم به تمام خواستههایم برسم همانطور که تاکنون رسیدهام.

 

سخن پایانی:

یک کارآفرین میتواند یک مدیر موفق نیز باشد اما یک مدیر نمیتواند یک کارآفرین موفق باشد من تمام سعی خودم را میکنم که در کنار موفقیت در کارآفرینی بتوانم مدیری موفق باشم.

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای بیش از 85هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/*