پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 210824 ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳

میزگرد فرهنگی ؛

اعتیاد به اینترنت چه تاثیری درزندگی اجتماعی افراد دارد / لزوم استفاده مناسب از ظرفیت اینترنت و قابلیت شبکه های اجتماعی

بازی دراز1404: اعتیاد به اینترنت تاثیرات منفی درزندگی اجتماعی افراد دارد وزندگی اشخاص راتحت الشعاع خودقرارمی دهد لذا بایستی برای استفاده از ظرفیت اینترنت و قابلیت شبکه های اجتماعی برنامه ریزی مناسبی کردتا ازخطرات وتهدیدات آن درامان بود۰

 اعتیاد به اینترنت چه تاثیری درزندگی اجتماعی افراد دارد / لزوم استفاده مناسب از ظرفیت اینترنت و قابلیت شبکه های اجتماعی

به گزارش بازی دراز، امروزه روش‌های ارتباطی با دیگران از طریق اینترنت افزایش ‌یافته است. خانواده ها در سبد فرهنگی خود مواجه با شبکه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی، رسانه‌های مدرن و ... هستند که هر کدام به‌نوبه خود بخشی از فرآیند تأثیرگذاری در خانواده را هدف گرفته‌اند.

 

از آن جهت ويژگي شخصيتي افراد نيز تأثير فراواني بر استفاده از اينترنت دارد. اين آسيب همراه با صدمات جسمي، روحي، مالي، خانوادگي و اجتماعي و شغلي همراه مي‌باشد.  به آنچه در رايانه انجام مي‌دهد يا به احساسي كه در هنگام انجام آن دارد معتاد مي‌شود.

 

به منظور اهمیت این موضوع و تاثیر آن بر قشر نوجوانان و جوانان و آگاهی از پیامدهای پدیده اعتیاد اینترنتی به سراغ جمعی از کارشناسان مربوطه در شهرستان سرپل ذهاب رفته تا با تشکیل میزگرد اجتماعی از آسیب های اعتیاد به اینترنت مطلع شویم:

 

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سرپل ذهاب اظهار داشت: اینترنت، اطلاع‌‌دهنده، مفید، دارای منابع غنی و سرگرم‌كننده است، اما برای افرادی كه استفاده‌ی بیش از حد از آن را دارند، این منافع، به آسیب‌ها و نابهنجاری‌های روانی و رفتاری تبدیل می‌شود.

بهمن بوچانی افزود: امروزه با توجه به موضوع روبه رشد عصر اطلاعات، شاهد ظهور پدیده‌ی جدیدی به نام اعتیاد اینترنت هستیم كه با افزایش دسترسی روزانه‌ی جوانان به اینترنت و منابع برخط، این پدیده روز‌به‌روز شایع‌تر می‌شود.

 

وی اعتیاد اینترنتی را نوعی اختلال و بی نظمی روانی  دانست و افزود: فرد به‌دلیل استفاده مفرط از اینترنت، دارای علائم خستگی زودرس، تنهایی، افسردگی می باشد و خطر فقدان روابط مهم با دیگران، و فرصتهای آموزشی و شغلی را می‌پذیرد.

 

ایشان به راهکارهای جلوگیری پدیده اعتیاد به اینترنت و افسردگی اشاره کرد و گفت: در ابتدا باید افراد، الگوهای استفادهٔ افراطی از اینترنت را شناسائی کنند و یک رویهٔ ”کاهش تدریجی اینترنت“ را پیش گیرند تا در نهایت، مقدار زمان منطقی استفاده از اینترنت حاصل آید.

 

کارشناس مرکز اختلال یادگیری سرپل ذهاب در ادامه استفاده از اینترنت در میان جوانان، بیش از هر گروه سنی دیگری عنوان کرد و گفت: اینترنت، به وسیلهٔ راه ها و شیوه های بسیار متنوع، زندگی را پیچیده تر می کند هم چون الکل و داروها، فرار از واقعیت و مشکل های روزمره را فراهم می سازد.

 

محمد صدیقی با اشاره به پیامد ناشی ازاعتیاد اینترنتی و افسردگی و اختلال های شایع آن، گفت: افرادی که بیشترین استفاده را از اینترنت و فضای مجازی دارند بیشتر دچار بیماری افسردگی ، وسواس و مشکلات رفتاری می شوند .

 

وی تصریح کرد: دانش‌آموزانی که بازیهای ویدئویی و فضای مجازی اینترنت را به هر سرگرمی دیگری ترجیح می‌دهند، در قیاس با دیگر شاگردان, دارای مشکلات رفتاری بیشتری هستند و بیشتر دچار کارکردهای غیرانطباقی و اختلال افسردگی می شوند .

 

ایشان عنوان کرد: اینترنت، دشمن انسان نیست. اینترنت دارای فایده های مهم، ضروری و بنیادی می باشد که از نظر محیطی و اکولوژی، بی خطر و سالم است؛ اما بنا به میزان استفاده و الگوی درست می توان از از این منبع اطلاع رسان نهایت استفاده را برد.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل ذهاب تصریح کرد: با توجه به اهمیت فضای مجازی در توسعه جوامع، در جامعه ما نیز در سال‌های اخیر به فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات توجه زیادی شده است؛ ولی در این رابطه آسیب‌های جدی وجود دارد که ضروری است به ریشه‌یابی آن پرداخت.

 

حجت الاسلام علی اکبری افزود: اعتیاد به اینترنت و کامپیوتر تبدیل به یکی از بزرگترین مشکلات و معضلات عصر دیجیتال در میان جوانان و نوجوانان شده است.

وی بیان داشت: خانواده ها نظاره‌گرفعالیت فرزندان باشند و فعالیت آنان را تحت نظر بگیرید تا قربانی مسائل غیر اخلاقی نشوند،برای فرزندان خود برنامه ریزی کنند و تربیت دینی بکار گیرند.

 

ایشان در پایان گفت: والدین به دلیل نفوذ بر فرزندان، باید از روش‌های مطلوب در پرورش مذهبی، ایجاد انس دینی، عادات دینی، معرفت دینی تمام تلاش خود را بکنند تا تربیت کودکان، نوجوانان و جوانان به نتیجه موردنظر برسد.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای بیش از85 هزارنفرجمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/*