پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 211199 ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۴

زندگینامه شهیدمجتبی اسکندری:

هدیه حاج حسین به نهال نوپای انقلاب اسلامی/ وقتی مرصاد مجتبی رابه آرزویش می رساند

بازی دراز1404: شهیدمجتبی اسکندری ازمبارزان انقلابی شهرستان بودکه در فعالیتهای سیاسی علیه طاغوت حضورداشت ودر عملیات مرصاد به آرزوی دیرینه خودکه همان شهادت بود رسید

هدیه حاج حسین به نهال نوپای انقلاب اسلامی/ وقتی مرصاد مجتبی رابه آرزویش می رساند

به گزارش بازی دراز، شهید مجتبی اسکندری از رزمندگانی است که در دوران طاغوت فعالیتهای انقلابی بسیاری انجام داد و در طول دوران دفاع مقدس نیز به جبهه های حق علیه باطل اعزام شد تا بالاخره در عملیات مرصاد به آرزوی دیرینه اش رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، به مناسبت عملیات غرورآفرین مرصاد خبرنگارما به سراغ یکی از مبارزان زمان طاغوت و رزمنده هشت سال دفاع مقدس رفت و از دغدغه های فرزند شهیدش برای دفاع از اسلام و میهن اسلامی جویا شد.

حاج حسین اسکندری یکی از هیئت داران عزای حسینی در سرپل ذهاب است و هرکسی به اندازه ایی به ایشان ارادت خاصی دارد وکمتر کسی در شهرستان سرپل ذهاب زندگی می کند که نام حاج حسین اسکندری را نشنیده باشد.

حضور پررنگ حاج حسین در صف های نماز جماعت و خیریه دادن درمراسمات سوگواری و ولادت ها وحضور در آیین های مذهبی، زبان زد خاص و عام مردم این شهرستان است و الگویی برجسته برای جوانان به شمار می رود.

این مرد محبوب بر پیشانی چین بسته اش غمی بزرگ داشت ، چرا که فرزند شهیدش جای یک رفیق و همراه برای وی بود.

 

حاج حسین اسکندری در گفتگو با خبرنگارما لب به سخن گشود و جز خاطرات پسر شهیدش چیزی شنیدنی نداشت.

حاج حسین  در زمان طاغوت بارها به همراه پسرش مجتبی به فعالیتهای سیاسی پرداخته است و اعلامیه ها را از منزل آیت الله گلپایگانی و شریعتمداری تحویل می گرفت و در سطح شهر پراکنده می کرد .

وی در آن زمان راننده بود و بعد از شروع جنگ تحمیلی به کرمانشاه راهی شد و درآنجا پناهنده شد مجتبی پسرش بعد ازشروع جنگ که 12 سال بیش نداشت به عنوان داوطلب در مقامات شهری مسجد امیرالمومنین(ع) شهرک دولت آباد کرمانشاه در کنارتحصیل مدرسه فعالیت می کرد.

اما بعد ازاوج گرفتن جنگ تحمیلی در سالهای 61  وی به عنوان یک رزمنده پا به عرصه جنگ گذاشت و جانانه برای دفاع از میهن اسلامی درمقابل رژیم بعثی عراق ایستادگی کرد.

مجتبی با شروعِ جنگِ تحمیلی، کاررا رها کرد تا عملاً هیچ ‎مانعی در راه فعالیت‌های شبانه‎روزی و خستگی‎ناپذیرش در مسیر خدمت به نهالِ نوپای انقلاب شکوهمند اسلامی، وجود نداشته باشد.


اخلاص و روح ایمان این رزمنده، نه تنها باعث غلبه سختیها و مشکلات بر آنها نشد بلکه هر لحظه آماده شرکت در عملیات و جانفشانی بود.

دراواخرجنگ مجتبی به عضویت سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه درآمد و دراین نهاد به فعالیت پرداخت، تا اینکه در سال 67 زمانی که منافقین کور دل به کشور ما حمله کردند مجتبی نیز به منطقه رفت و در جهت مبارزه بی‎امان با گروهک‌های ملحد و منافقینِ از خدا بی‎خـبر، خدمات شایانی را به انجام رسانید و برای دفاع ازآرمان های اسلامی و لبیک گفتن به فرمان امام خمینی(ره) یک لحظه در برابردشمن عقب نشینی نکرد تا اینکه بعد از رشادت ها و دلاوری های بی شمارش در پادگان الله اکبر به شهادت رسید.

زمانی که همرزمان این شهید بزرگوارخبر شهادت مجتبی را به پدرش رساندند، حاج حسین سراسیمه  و دیورانه وار به منطقه رفته و به دنبال پیکر متبرک پسرخود گشته است، تا اینکه بدن تیرخورده مجتبی را پیدا کرده و آن لحظه بود که حاج حسین اسکندری بدن مطهر پسر خود را به سینه فشارد و گفت خداوندا هدیه من را به انقلاب بپذیر، زیرا که فرزندم در راه اسلام ، شرف ، قرآن، وطن و امام تقدیم کردم و فرزند من جانانه از ناموس و حیثیت خود دفاع کرد.


بعد ازانتقال پیکرشهید به محل تجمیع  شهدا،متوجه شدند که پیکر شهید جعفر اسکندری پسرعموی مجتبی که به عنوان جهادگر در مناطق عملیاتی فعالیت می کرد در آنجا است و این دو شهید جان خود را درعملیات مرصاد تقدیم اسلام و خاک و پاک ایران کردند.

بعد ازانتقال پیکرهای شهدا به شهرستان سرپل ذهاب مجتبی را همچون امام شهیدش بدون کفن و با لباسهای رزمش در میان اشکهای پدرش در مزار شهدای حرم احمد ابن اسحاق قمی (ره) به خاک سپرده اند.

حاج حسین اسکندری در پایان گفت : من از بعد شهادت مجتبی آرزو دارم یکبار دیگر به جبهه نبرد حق علیه باطل بروم و انتقام خون پسر و دیگر شهدا را از منافقین کفاربگیریم.

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت  و تعداد ۸۵۶ شهید را در دوران دفاع مقدس تقدیم این نظام اسلامی کرده است.