به گزارش بازی دراز، حجت اسلام علی اکبری در گفتگو با خبرنگار ما از برگزاری پنجمین دوره انتخابات شورای هیئات مذهبی در سرپلذهاب خبر داد و گفت: در راستای برگزاری این انتخابات 11 نفر کاندیدا شده اند که از این تعداد 5 نفربعنوان اعضای اصلی و 2 نفردیگر نیز بهعنوان اعضای علی البدل منتخب این دوره شدند.
وی افزود: با پایان انتخابات و شمارش آرا، آقایان مرتضی صفری ،مصطفی نظری ،محسن گودرزی ، مهدی صفری و خانم مینو خاکی بعنوان منتخب این دوره انتخاب شدند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی با بیان اینکه شهرستان سرپل ذهاب دارای 86 هیئت مذهبی است، تصریح کرد: شورای هیئات مذهبی یک مؤلفه مذهبی مقتدری است که موظف است لایههای درونی جامعه را مذهبی نگه دارد و مناسبتهای مذهبی را احیا و ترویج کند، همچنین جوانان جامعه را بهپای ارزشهای انقلاب اسلامی نگه دارد.
وی درپایان با بیان اهداف اصلی شورای هیئات مذهبی، خاطرنشان کرد: ایجاد انسجام، تحکیم وحدت و هماهنگی فکری و عملی درفعاليتهاي هیئات مذهبی، افزايش مديريت مشاركتي در تصميمسازيهاي فرهنگي و اجراي فعاليتها و استفاده ازتوان بالقوه و بالفعل در کنار تجارب تمامي نيروهاي هيئات در طراحي و برنامهريزيهاي فرهنگيديني از جمله اهداف این تشکل به شمار میآیند.
لازم به ذکراست، انتخابات هیئت رئیسه متعاقبا از سوی واحد تشکل های دینی و مذهبی اداره تبلیغات اسلامی سرپلذهاب اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/*