آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

کد خبر: 212936 ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۸

رئیس اداره هواشناسی سرپل ذهاب:

کاهش دید افقی در سرپلذهاب به کمتر از 7هزار متر رسید

بازی دراز 1404 :رئیس اداره هواشناسی سرپل ذهاب از کاهش دید افقی در سرپلذهاب به کمتر از 7هزار متر خبر داد.

کاهش دید افقی در سرپلذهاب به کمتر از 7هزار متر رسید

به گزارش بازی دراز، جواد کاکایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با ورود ریزگردها به آسمان شهرستان دید افقی در شهرستان به کمتراز 7هزار متر کاهش یافته است واین روند تا پایان وقت فردا چهارشنبه تداوم خواهد داشت .

 

وی در ادامه دمای فعلی هوای سرپل ذهاب را 26 درجه سلسیوس بالای صفر و رطوبت موجود در هوا را نیز33 درصد اعلام کرد.

 

رئیس اداره هواشناسی سرپل ذهاب گفت: براساس آخرین تحلیل از داده های هواشناسی، به دلیل نزدیک شدن ناوه ناپایدار به جو منطقه و غربی شدن جریانات جوی، توفان گسترده گرد و خاکی که دیروز روی کشورهای سوریه و عراق تشکیل گردید، در حال نزدیک شدن به مرزهای غربی کشور می باشد.

 

وی تصریح کرد: انتظارمی رود، غبار ناشی ازاین توفان، طی ساعاتی از امروز و احتمالا تا اوایل وقت فردا، هوای شهرستان غبارآلود خواهد بود.. پیش بینی می شود دید افقی در مناطق مرزی به زیر 1000متر کاهش یابد.

 

سرپل ذهاب درغرب استان کرمانشاه با بالغ بر85 هزار نفرجمعیت دارای 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد و از ابتدای سال جاری تاکنون در برخی از روزها درگیر پدیده ریزگردها و گرد و غبار ناشی از آن بوده است.

انتهای پیام/*