آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 212974 ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۱

به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی:

گلزار شهدای شهرستان سرپل ذهاب غباروبی و عطرافشانی شد

بازی دراز1404: به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی با حضور جمعی از مسئولین و دانش آموزان شهرستان سرپل ذهاب گلزار شهدای این شهرستان غباروبی و عطرافشانی شد.

گلزار شهدای شهرستان سرپل ذهاب غباروبی و عطرافشانی شد

به گزارش بازی دراز، به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی جمعی از مسئولین و دانش آموزان شهرستان سرپل ذهاب با حضور درگلزارشهدای شهرستان ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به روح بلند و ملکوتی شهدا، بار دیگر با آرمان های والای حضرت امام(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

 

سرهنگ پاسدارنجفعلی کرمی درحاشیه این آئین معنوی ضمن گرامیداشت مقام شامخ شهدای هشت سال دروان دفاع مقدس و شهدای دانش آموزی 13 آبان ماه سال 57 اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت طلبی، کشور را در برابرهجوم دشمنان اسلام و انقلاب بیمه می کند لذا بایستی در راه تداوم مسیرسرخ شهداء تلاش نماییم.

وی بستن عهد و پیمان با شهدا برای ادامه دادن راه آنها و استقامت در مسیر پیشرفت و تعالی انقلاب اسلامی ازهدف برگزاری این مراسم عرفانی،عنوان کرد.

 

فرماندهی سپاه ناحیه سرپل ذهاب تاکید کرد: دانش آموزان امروز ما مانند شهید فهمیده باید اگاه به زمان ومطیع ولایت باشند تا بتوانند راه شهیدان را ادامه دهند و در سنگرعلم و دانش ازمیهن اسلامی خود نیزدفاع کنند.

 

شهرستان سرپل ذهاب درغرب استان کرمانشاه با جمعیتی بالغ بر 85 هزارنفر، در طول دوران دفاع مقدس 874 شهید ، 163 آزاده و 840 جانباز را تقدیم این نظام و این انقلاب کرده است.

 

انتهای پیام/*