به گزارش بازی دراز، اکبر سنجابی درگفتگو با خبرنگار ما از پایان یافتن کار امداد رسانی در سرپل ذهاب و استقرار خانواده های زلزله زده در چادرها و کمپ های اسکان اضطراری در مرحله خدمات دهی به زلزله زدگان خبر داد.
وی افزود: گروه های مردمی، خیران، نیروهای لشگری و دستگاه های امدادی برای خدمات رسانی مطلوبتر به زلزله زدگان این شهرستان در حال فعالیت هستند.

فرماندارسرپل ذهاب تصریح کرد: از امروز شنبه 27 آبان ماه بعد از یک هفته تعطیلی به دنبال وقوع زلزله 7 و سه دهم ریشتری کارمندان ادارات، نهادها و بانک های سرپل ذهاب در ساعت اداری در ادارات مستقر شده و فعالیت اداری خود را در این شهرستان آغاز کردند.
سنجابی گفت: اداراتی که قابل سکونت هستند، کارمندان در همین ادارات مستقر می شوند و اداراتی که آسیب دیده اند نیز خدمات دهی خود را در کانکس و یا چادر به مردم ارایه می دهند.
وی افزود: از امروز با انتخاب نمایندگانی از مردم در محله های مختلف شهر و با همکاری اعضای شورای اسلامی شهر و روستا ، کار خدمات رسانی به زلزله زدگان را عهده دار می شوند تا این مهم به بخش مردمی واگذار شود و ما تنها بخش پشتیبانی را انجام دهیم.
زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه رخ داد که تا ظهر جمعه 436 کشته و بیش از 10 هزار و 203 مصدوم در استان داشته است