پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 213676 ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

از ابتدای دی ماه روند پذیرش بیماران در مناطق زلزله زده به حالت عادی برگشته است

بازی دراز1404: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از ابتدای دی ماه روند پذیرش بیماران در مناطق زلزله زده به حالت عادی برگشته است.

از ابتدای دی ماه روند پذیرش بیماران در مناطق زلزله زده به حالت عادی برگشته است

به گزارش بازی دراز، محمود رضا مرادی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: پس ازگذشت بیش از 40 روزاز حادثه اخیر زلزله در شهرستان سرپل ذهاب و ارائه خدمات رایگان و حتی بدون استفاده از دفترچه درمانی، از ابتدای دی ماه روند پذیرش بیماران به حالت عادی برگشته است به گونه ای که فرانشیز عادی برای شهرنشینان ۱۰ درصد و برای روستائیان ۵ درصد برابر طرح تحول نظام سلامت از آنان اخذ می گردد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: صدور دفترچه در اسرع وقت صورت می گیرد و از مردم خواستاریم ازین پس با در دست داشتن دفترچه به مراکز درمانی شهرستان سرپل ذهاب مراجعه نمایند .

 

تصریح کرد: با دستور و نظر مساعد وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دفترچه های بیمه سلامت استثنائا در بخش های خصوصی مناطق زلزله زده نیز معتبر خواهد بود و برابر توافق به عمل آمده با سازمان های بیمه گر جهت رفاه حال مردم، سقف نسخه ویزیت پزشکان این مناطق نیز حذف و مقرر گردید که در پرداخت مطالبات آنان تسریع شده و به صورت ماهیانه پرداخت شود.

 

وی اذعان داشت: دانشگاه علوم پزشکی همه جانبه برای خدمت به مردم تلاش کرده و در طی ۴۰ روز تمام خدمات بهداشتی ، درمانی ، تشخیصی، دارویی ، بستری ، جراحی و... خود را بدون هیچ سقفی به طور رایگان به این عزیزان ارائه کرده است.

 

وی درپایان گفت: ازپزشکان شهرستان سرپل ذهاب خواستاریم تا نسبت به فعال کردن مطب های خود اقدام نمایند و در صورت عدم امکان استفاده از مطب ، در مکان مناسب دیگری فعالیت خود را آغاز کنند.