پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 213795 ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹

امام جمعه سرپل ذهاب:

حماسه 9 دی آگاهانه ترین حرکت خودجوش مردم برای دفاع از انقلاب بود

بازی دراز1404:امام جمعه سرپل ذهاب با بیان اینکه حماسه 9 دی بهترین و آگاهانه ترین حرکت خودجوش مردم برای دفاع از ستون خیمه انقلاب اسلامی بود گفت: این حرکت بزرگ در واقع اتحاد حول محور ولایت فقیه بود و باید به عنوان روز ماندگار در تاریخ انقلاب و ایران بماند.

حماسه 9 دی آگاهانه ترین حرکت خودجوش مردم برای دفاع از انقلاب بود

به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام جواد فاطمی نسب درگفتگو با خبرنگار ما گفت: ۹دی روز بصیرت و میثاق باولایت مردم ایران بود که باحضورخود تمام نقشه ها و توطئه های دشمنان خارجی و مزدوران داخلی رانقش برآب کرد .

 

وی از حماسه 9 دی به عنوان یکی از آگاهانه ترین حرکت های مردمی در دفاع از انقلاب و حول محور ولایت یاد کرد و گفت: این روز به عنوان یک روز ماندگار در تاریخ انقلاب همیشگی شد.

 

امام جمعه سرپل ذهاب تصریح کرد: حضورمیلیونی مردم در ۹ دی نشان از ولایتمداری ، روحیه انقلابی وملی ، دشمن شناسی ، وحدت وانسجام ملی مردم ولایتمدار ایران اسلامی بود.

 

انتهای پیام/*