پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 218339 ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۵

شهردارسرپل ذهاب خبر داد:

صدور پروانه ساخت برای 9هزار و 355 واحد در شهرستان زلزله زده سرپل ذهاب

بازی دراز1404:شهردار سرپل ذهاب از صدور پروانه ساخت برای 9هزار و 355 واحد مسکونی، تجاری و خدماتی در شهرستان زلزله زده سرپل ذهاب خبر داد.

صدور پروانه ساخت برای 9هزار و 355 واحد در شهرستان زلزله زده سرپل ذهاب

به گزارش بازی دراز، صابرحیدری درگفتگو با خبرنگار ما با اشاره به آخرین وضعیت صدور نقشه ساختمانی در شهرستان زلزله زده سرپل ذهاب گفت: تاکنون پروانه ساخت و نقشه تکمیلی 8هزار و 205 واحد مسکونی ، 508 واحد تجاری و 642 واحد خدماتی از سوی نظام مهندسی صادر و عملیات بازسازی واحدهای مسکونی شهری نیزدر سرپل ذهاب آغاز شده است.

وی بیان کرد: پس از ارسال نقشه ها و تائید نهایی آن، پروانه ساخت واحدهای مسکونی توسط نظام مهندسی در کمتر از 24 ساعت صادرمی شود.

 

شهردارسرپل ذهاب تصریح کرد: از آن جهت یکی از دغدغه ها برای نوسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله در شهر، تامین هزینه های پروانه ساخت است، شهرداری برای منازلی که در جریان زلزله اخیر سرپل ذهاب تخریب و یا آسیب دیده اند،در صورت رعایت ضوابط و قوانین پروانه ساخت رایگان صادر می کند.

 

انتهای پیام/3033