پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 218938 ۰۶:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۵

فرماندار سرپل ذهاب:

با تمهیدات اندیشیده شده تأمین نیازهای اولیه مردم زلزله زده در اولویت کار قرارگرفت

بازی دراز1404:فرماندار سرپل ذهاب گفت:پیرو رخ داد زلزله 6.4 دهم ریشتری در سرپل ذهاب وبا تمهیدات اندیشیده شده تأمین نیازهای اولیه مردم (آب، نان و خدمات رسانی پزشکی ودرمانی ) در اولویت کار قرارگرفت و خوشبختانه تا این لحظه هیچ مورد منجر به فوت نداشتیم و اکیپ های ارزیابی در منطقه اعزام شدند.

با تمهیدات اندیشیده شده تأمین نیازهای اولیه مردم زلزله زده در اولویت کار قرارگرفت

به گزارش بازی دراز، محبت جمالی نیا در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت:پیرو زلزله 6.4دهم ریشتری شب گذشته درسرپل ذهاب که کمتر ازگذشت دوهفته از سالگرد زلزله 7و3دهم ریشتری آبان ماه سال گذشته رخ داد خوشبختانه در توان حوزه ای مسئولین مدیریت بحران دیدیم شب گذشته بلافاصله با فوریت جلسه مدیریت بحران با حضور معاونت بحرانی استانداری کرمانشاه تشکیل دادیم مشکلات پیش رو شهرستان در حوزه قطعی برق در کمترین زمان ممکن حل شد.

وی افزود: با تمهیدات اندیشیده شده تأمین نیازهای اولیه مردم (آب، نان و خدمات رسانی پزشکی ودرمانی ) در اولویت کار قرارگرفت و خوشبختانه تا این لحظه هیچ مورد منجر به فوت نداشتیم و اکیپ های ارزیابی در منطقه اعزام شدند.

 

وی از اعزام ١٢ نفراز بیماران حادثه دیده زلزله شب گذشته به مراکز درمانی استان کرمانشاه خبر داد و گفت: آمار مصدومین تا این لحظه به ٣٥٢ نفر رسیده است که با استفاده از تمام امکانات و خدمات پزشکی ارائه شده در بیمارستان شهدای سرپل ذهاب اغلب بصورت سرپایی تحت درمان قرارگرفتند.

انتهای پیام/3033